کلهر: آمادگی جسمانی به دلایل غیرکارشناسی با فدراسیون همگانی ادغام شده بود

تهران- ایرنا- معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی با اشاره به تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی گفت: تمام ابعاد کارشناسی، قانونی و منافع مردم و فدراسیون در نظر گرفته شده و تشکیل این فدراسیون کمک می‌کند که بعد از دوره پساکرونا که نیاز به کار چند برابر داریم خیلی زودتر به نتیجه دل‌خواه برسیم.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سینا کلهر در گفت و گویی که در سایت رسمی وزارت ورزش و جوانان منتشر شد در خصوص هدف از تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که با آن مواجه هستیم و موضوع مورد بررسی حوزه ورزش همگانی در ۸ ماه گذشته بوده است، برنامه ملی مبارزه با کم‌تحرکی و کاهش خیلی شدید میزان تحرک در میان عموم جامعه بود.

وی افزود: وضعیت تحرک بیش از ۷۰ درصد مردم به‌گونه‌ای است که در معرض خطر کم‌تحرکی قرار دارند و این فقر حرکتی علاوه بر آسیب‌زدن بر سلامت افراد جامعه در کاهش شور و نشاط اجتماعی نیز تاثیر دارد.

معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به نیاز رفع وضعیت بحرانی کم‌تحرکی به انگیزه و شوک مثبت جهت ایجاد تحرک جدی، بیان کرد: با توجه به ارزیابی‌های کارشناسی و گفت‌وگوهای صورت‌گرفته، به این نتیجه رسیدیم که اولین قدم ایجاد تحول و انگیزه، تحول ساختاری است.

کلهر با اشاره به وجود ۶۴ سبک و رشته ورزشی در فدراسیون ورزش‌های همگانی گفت: فدراسیون ورزش‌های همگانی، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین فدراسیون‌ها به‌ دلیل تراکم بیش از حد سبک‌ها و رشته‌های ورزشی نتوانست چالاکی و چابکی لازم را داشته باشد. بر این اساس، برخی از کارشناسان با توجه به بررسی‌های کارشناسی به تفکیک این فدراسیون به چند فدراسیون جهت بالا بردن چابکی و فعال کردن ورزش عمومی تاکید کردند.

وی با تاکید بر این‌که نتیجه مجموعه تمامی بررسی‌ها این شد که ۳ انجمن قابلیت کاندیدا شدن فدراسیون جدید را دارند، عنوان کرد: یکی از این انجمن‌ها، آمادگی جسمانی بود که از گذشته جدا بود و در یک مقطع تاریخی با دلایل غیرکارشناسی چون کم‌کردن فدراسیون‌ها ادغام شده بود.

کلهر با اشاره به این‌که مخاطبان اصلی فدراسیون آمادگی جسمانی، زنان خانه‌دار هستند که در معرض خطر جدی فقر حرکتی‌اند، افزود: بر این اساس چند جلسه کارشناسی با حضور روسای اولیه ورزش همگانی و آمادگی جسمانی برگزار شد و جمع‌بندی این نشست‌ها مطرح شدن پیشنهاد جداسازی آمادگی جسمانی بود.

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: در ادامه جهت طی شدن مراحل قانونی این پیشنهاد در شورای معاونین مطرح شد و پس از کسب رای مثبت شورای معاونین، ذیل آیین‌نامه جز ۱۱ بند الف ماده ۴ قانون اهداف وظایف وزارت ورزش و جوانان که شورا و مسیری را جهت تاسی و لغو فدراسیون‌ها در نظر گرفته است، قرار گرفت.

معاون توسعه ورزش همگانی و امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در ادامه افزود: علاوه بر آمادگی جسمانی، ۲ فدراسیون دیگر نیز پیشنهاد داده شد و پس از بررسی‌های انجام شده فدراسیون آمادگی جسمانی مورد تایید قرار گرفت و هر ۷ عضو شورا به تشکیل فدراسیون‌ها رای مثبت دادند و خدمت وزیر ورزش و جوانان رفت و امروز به‌عنوان جدیدترین فدراسیون با ساز و کار تمامی فدراسیون‌های آماتوری با طی کردن تمامی مراحل قانونی معرفی شد.

کلهر تاکید کرد: عملی شدن این اتفاق بار سنگینی که بر دوش فدراسیون ورزش همگانی بوده را برمی‌دارد و باعث چابکی و فعال شدن فدراسیون می‌شود. در حال حاضر ۲ فدراسیون در ورزش همگانی داریم که می‌توانند در کنار یکدیگر با توجه به نوع رشته‌های زیر مجموعه شان فعالیت کنند.

وی افزود: برای رشته‌هایی که سه میلیون مخاطب دارد یک فدراسیون مشخص شده و قطعا برای رشته‌ای که بیش از ۸۰ میلیون مخاطب دارد و تا به امروز تنها با یک فدراسیون ورزش‌های همگانی اداره می‌شد، نمی‌تواند جواب‌گوی این همه مخاطب باشد. جامعه مخاطب ورزش آمادگی جسمانی بسیار گسترده است و در سفرهای استانی که داشتیم بسیاری از مدیران کل و روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی استان‌ها موافق تفکیک رشته آمادگی جسمانی بودند.

وی گفت: تنوع بیش از حد رشته‌ها در فدراسیون همگانی باعث شده بود که بخش زیادی از فعالیت‌ها نظارت‌ناپذیر شود. گزارش‌های مختلفی از تخلفات برگزاری دوره‌ها و نحوه قیمت‌ها داشتیم که با این اتفاق قطعا بخش بزرگی از مشکلات حل خواهد شد.

کلهر خاطرنشان کرد: حوزه‌های ۲ فدراسیون کاملا تفکیک و مشخص شده و اینکه کدام کمیته‌ها به فدراسیون آمادگی جسمانی منتقل می‌شوند. تمام تلاش ما این بود که هیچ‌گونه ابهامی در کار باقی نماند. تمام جهات کارشناسی، قانونی و منافع مردم و فدراسیون در نظر گرفته شده و کمک می‌کند که بعد از دوره پساکرونا که نیاز به کار چند برابر داریم خیلی زودتر به نتیجه دل‌خواه برسیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha