محمدرضا صباغبان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وضعیت این جادهها به علت تردد زیاد و کوهستانی بودن همیشه موجب تصادف، مصدوم و کشته شدن افراد و بسیار خطرناک است و احتیاج به تعریض دارد.
وی ادامه داد: در این خصوص بارها مردم و مسئولان شهرستان خواستار اختصاص بودجه و حل مشکل جادههای روستایی شدند که به دلیل اهمیت موضوع امیدواریم علاوه بر تقویت بعد نظارت، شاهد پیگیری جدی وزیر راه و شهرسازی باشیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تعریض این ۲ جاده و برخی از مسیرهای منتهی به مناطق روستایی در بخش مرکزی مهریز موجب پیشگیری از خسارتهای مالی و جانی و جزو مطالبات برحق مردم است.
صباغیان گفت: مسئولان راه و شهرسازی استان یزد و مهریز با همکاری سایر مسئولان و همراهی مردم باید برای حل مشکل و تحقق خواسته مسافران و اهالی ساکن در روستاها بیش از گذشته اقدام مناسب داشته باشد.
جاده های روستایی و مناطق ییلاقی شهرستان مهریز به ویژه مسیر دهستان میانکوه و « کنج کوه» به دلیل تردد و رفت و آمد زیاد مسافران در طول سال به ویژه تابستان بسیار خطر آفرین است و برای تامین آسایش و پیشگیری از حوادث رانندگی به ایمن سازی اساسی نیاز دارد.
اغلب روستاهای بخش مرکزی مهریز به دلیل آب و هوای مناسب خصوصا دهستان های تنگچنار ، سرو و ارنان و خورمیزات به خصوص منطقه میانکوه میزبان خیل عظیم مسافران از مرکز استان یزد و مناطق همجوار است که برای گذراندن اوقات فراغت و استفاده از مناطق ییلاقی به آن مراجعه می کنند.
دهستان میانکوه با روستاهای زیبا خصوصا منشاد ، گل افشان ، دره ، گهور ، هنزا ، بنادک سادات ، ثانی آباد و ابراهیم آباد به دلیل قرار گرفتن در دره سرسبز، وجود باغ ها و درختان فراوان در طول سال و بویژه تابستان میزبان مردم یزد و پیرامون آن است.
مسافر پذیر بودن روستاهای مهریز و عرض کم جاده منتهی به میانکوه موجب بروز برخی حوادث رانندگی می شود که به خاطر تامین آسایش مردم باید نسبت به ایمن سازی آنها اقدام های مناسب انجام شود.
۲ طرفه کردن مسیر و ایمن سازی آن نقش مهمی در پیشگیری از تصادف، حوادث رانندگی، تامین رفاه و آسایش مردم و مسافران دارد و باید با همت مسئولان اقدام شود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما