به گزارش خبرنگار ایرنا، صمد طهماسبی در نشست مشترک کارگروه توسعه صادرات و شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان جنوبی افزود: تولیدکنندگان رزمنده جهادی در خط مقدم اقتصادی هستند و در شرایطی که کشور نیاز به کار جهادی دارد با تمام مشکلات پای کار هستند.
وی ادامه داد: مجموعه جهانی بازرگانان مسلمان به پشتیبانی بسیج و نیروهای مسلح برای تسریع و تسهیل صادرات کالا شکل گرفته است.
دبیر مجمع جهانی بازرگانان مسلمان گفت: با توجه به کارشکنیهایی که اتحادیه اروپا انجام داده به کشورهای آسیایی و آفریقایی تکیه خواهیم کرد و در بحث اروپا هم اگر نیاز باشد در بحث انرژی و مسایل دیگر توجه خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: دنیا امروز تشنه خدمات جمهوری اسلامی است و اگر در بحث اقتصاد به سمت کشورهای اسلامی برویم کافی است؛ حیف است که این امکانات و بستر را داریم ولی به خوبی استفاده نکنیم.
طهماسبی اذعان داشت: با تشکیل دولت جهادی و مردمی مدیران برای ایجاد اشتغال و ثبات اقتصادی تلاش میکنند که این مهم باید مضاعف شود.
وی تاکید کرد: بستر مناسب اقتصادی در خراسان جنوبی وجود دارد در کشورهای هدف افغانستان، عراق، سوریه و یمن میتوان محصولات این استان را به خوبی ارایه کرد.
دبیر مجمع جهانی بازرگانان مسلمان گفت: در سه ماه دیگر نمایشگاهی با مدیریت مرکز تجارت در روسیه فعال خواهد شد که فرصت مناسبی برای معرفی محصولات است.
وی ادامه داد: در مجمع جهانی بازرگانان در چند جهت میتوانیم به بازرگانان کمک کنیم و همه صنعتها را زیرمجموعه قرار دهیم و هر صنعتی در این استان شکل گرفته آمادهایم در بازارهای بین المللی به معرض فروش برسانیم و بتوانیم دغدغه بستر مالی استان را در زمینه صادرات کاهش دهیم.
طهماسبی اذعان داشت: قرارگاه اقتصادی معین که سیاستش مانع زدایی در بحث صادرات است، واگذار به مجمع بازرگانان مسلمان شده که این مهم کارگروههای اقتصادی صادرات را مدیریت میکند که فرصت خوبی برای تسهیل موانع است.
وی تاکید کرد: آفریقا بازار تشنهای برای کالای ایرانی دارد که در معرفی این کالاها به این بازار میتوانیم از تولید کننده و صادرکننده حمایت کنیم.
طهماسبی گفت: درخصوص بازارچه مرزی بنا به ورود داریم زیرا یکی از سیاستهای ما این است که نماینده در بازارچههای مرزی داشته باشیم که مشکلات در این زمینه تسهیل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی هم در این نشست خواستار استقرار نمایندگی مجمع جهانی بازرگانان مسلمان در استان شد.
جواد اشرفی اظهار داشت: اتاق بازرگانی خراسان جنوبی درخواست استقرار نمایندگی را به مجمع بدهد تا این مرکز در اتاق بازرگانی استان مستقر شود.
وی یادآور شد: اتاق بازرگانی استان به عنوان پارلمان بخش خصوصی باید در ترجمه کاتالوگهای اقتصادی استان به سه زبان پیشگام باشد تا در معرفی محصولات استان با مشکلی مواجه نباشیم.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: ترتیبی اتخاذ شود که پایانههای مرزی استان محدودهای برای تناژ صادرات به کشور افغانستان نداشته باشند زیرا کشور افغانستان در این زمینه مشکلی ندارد.
وی ادامه داد: تصمیمات خوبی در حوزه مرز نشینان در شورای ساماندهی کشور گرفته شده که تسهیلی در روند کالاهای کولبری برای استانهای مرزی همچون خراسان جنوبی و۶۲ قلم کالا صورت گیرد که در صورت تحقق تحول خوبی در حوزه خرده فروشی در مرز رقم خواهد خورد.
دبیر مجمع جهانی بازرگانان مسلمان در سفر یک روزه به خراسان جنوبی از چند واحد تولیدی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، چند واحد کشاورزی، کارگاه پارچهبافی و نساجی بیرجند بازدید کرد.
نظر شما