بررسی شرایط اسکله بهمن قشم برای راه‌اندازی خطوط دریایی مسافری

قشم - ایرنا - مدیرعامل سازمان سازمان منطقه آزاد قشم در بررسی میدانی از اسکله بهمن قشم، دستورات لازم در خصوص بررسی شرایط تجهیز و ساماندهی این اسکله برای راه‌اندازی خطوط دریایی مسافری داخلی و بین‌المللی را صادر کرد.

به گزارش ایرنا از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح‌الهی روز دوشنبه در این بازدید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های جزیره به منظور ارتقای گردشگری و تسهیل ورود و خروج مسافران تاکید کرد.

وی در این بازدید دستور داد، وضعیت حوضچه اسکله بهمن قشم برای پهلوگیری شناورهای مسافری و لندینگ کرافت هرچه سریعتر توسط تیمی از کارشناسان و  متخصصین بررسی و نتایج آن برای تصمیم‌گیری نهایی ارایه شود.

تفکیک محوطه باری از فضای مسافری و  بهسازیی تجهیزات و ابنیه اسکله به ویژه سالن مسافری از دیگر دستورات رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان درخصوص این بندر بود.

بندر بهمن قشم، با ظرفیت ۵۵۰ تن دارای پنج پست اسکله، یک پست پانتون مسافری و یک پست رو - رو است.

این اسکله دارای ۱۵ هزار مترمربع محوطه کانتینری و بیش از ۱۲ هزار مترمربع انبار مسقف است و سالانه ۹۷۰ فروند شناور در این بندر رفت و آمد دارد.  

در این بازدید علی اشتری مدیر اداره بنادر و دریانوردی قشم، سید محمد قدسی معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از مدیران این سازمان حضور داشتند.

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران و منطقه خلیج فارس تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری - صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha