به گزارش حوزه دفاعی امنیتی ایرنا، امیر دریادار «حبیبالله سیاری» در تشریح اهداف رزمایش مشترک پهپادی ارتش گفت: پهپادهای جدیدی که توسط کارکنان غیور ارتش جمهوری اسلامی ایران، صنایع وزارت دفاع و با همکاری شرکتهای دانش بنیان در سطح کشور تولید شده است در این رزمایش مورد آزمایش قرار می گیرد.
وی افزود: دقت و قدرت تسلیحات، میزان مداومت پروازی، قابلیتهای سامانههای هدایت و کنترل و توانمندیهای رزمی پهپادها از جمله مواردی است که در این رزمایش ارزیابی می شود.
فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش، انتقال تجربه به نیروهای جوان، تمرین آموخته ها و افزایش آمادگیهای رزمی برای مقابله با تهدیدها را از دیگر اهداف و ویژگیهای رزمایش عنوان کرد و گفت: برای اولین بار رزمایش مشترک پهپادی در سطح نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور اجرا میشود.رزمایشی که در گستره جمهوری اسلامی ایران از آبهای گرم خلیج فارس و دریای عمان در جنوب تا مناطق شرق، غرب، شمال و مرکز کشور برگزارمیشود.
امیر دریادار سیاری، تعداد پهپادهای شرکت کننده در این رزمایش را بیش از ۱۵۰ فروند عنوان و خاطرنشان کرد: این تنها قسمتی از توان پهپادی نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران است که با ماموریتهای مختلف شناسایی، مراقبت و رزمی در حال اجرای عملیات هستند.
وی گفت: از دیگر ویژگیهای رزمایش جلوه های اقتدار حضور و واگذاری مسئولیت به قشر جوان خلاقی است که با انگیزه، عشق و علاقه در ساخت انواع پهپاد و ملزومات ارتباطی و انواع تسلیحات آن همت گمارده و همواره در این رزمایشها در صحنه مدیریت و فرماندهی در میدان خوش درخشیدهاند.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی پیرامون علت برگزاری این رزمایش در مقطع زمانی کنونی، تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران رزمایشهای متعدد در برنامههای آموزشی و سالیانه خود پیشبینی کرده است و ما همواره از ابتدای سال رزمایشهایی را در ردههای مختلف انجام دادهایم.
امیردریادار سیاری تاکید کرد: تمرینات و رزمایشهای ارتش در تقویم سالیانه پیشبینی شده است و این تمرینات برابر روش و با هدف آموزش و تبادل تجربه و نهایتا ارتقاء آمادگی و توان بازدارندگی کشور اجرا میشود.
وی ادامه داد: ما در ساخت انواع تجهیزات و مهمات شامل پهپاد و تسلیحات که توسط پهپادها استفاده میشود، حرف برای گفتن داریم و از کشورهای موفق در حوزه طراحی و ساخت پهپاد هستیم. تحولات جدید نشان میدهد که نیاز به فناوریهای نو در عرصه دفاع مانند حوزه موشکی، سایبری و پهپادی وجود دارد که بحمدالله ارتش جمهوری اسلامی ایران در این حوزهها با قدرت ورود بسیار موفقی داشته و توان خود را متناسب با تهدیدات ارتقاء داده است.
نظر شما