قدرت بازدارندگی کشور به واسطه مجاهدت‌های نیروهای مسلح است

تهران - ایرنا - رئیس قوه قضاییه برای یاری رساندن به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حوزه مسائل حقوقی مرتبط با این وزارتخانه در چهارچوب ضوابط و مقررات قانونی اعلام آمادگی کرد و گفت: قدرت بازدارندگی کشور به واسطه مجاهدت‌های نیروهای مسلح است.

به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای به مناسبت روز صنعت دفاعی از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با عنوان «صنعت دفاعی، دانش‌بنیان، اقتدارآفرین» بازدید کرد و از نزدیک با توانمندی‌های حوزه دفاعی کشور آشنا شد.

دستاوردهای موجود در این نمایشگاه، در سه بخش «سامانه‌های پدافند هوایی و جنگ الکترونیک»، «دستاوردهای دو سال اخیر وزارت دفاع در حوزه‌های رزم موشکی، رزم هوایی، رزم دریایی و رزم زمینی» همچنین «سرریز فناوری‌های دفاعی جهت رفع گلوگاه‌های صنعتی کشور» به نمایش درآمده بود.

محسنی اژه‌ای در جریان بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه روز صنعت دفاعی با اشاره به دستاوردها و توانمندی‌های ارزشمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و وزارت دفاع، این دستاوردها و توانمندی‌ها را غرورآفرین دانست و افزود: پیشرفت‌های نظام و کشور در حوزه صنایع دفاعی به واسطه تلاش‌ها و مجاهدت‌های فعالان این حوزه در بخش‌های مختلف از جمله وزارت دفاع، نه تنها با چهار دهه پیش که حتی با چهار سال پیش هم قابل مقایسه نیست و این امر بیانگر توسعه روزافزون صنایع دفاعی کشور است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: محصولات و دستاوردهای صنایع دفاعی کشور در حقیقت شگرف و قابل اعتنا است و پیشرفت‌های صورت گرفته در این حوزه علاوه بر به ارمغان آوردن قدرت بازدارندگی برای کشور و نظام، منجر به تزریق حس اعتماد به نفس در جامعه و بالاخص میان جوانان و ایجاد و گسترش روحیه خودباوری و غلبه بر مشکلات و موانع شده است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به ناتوانی دشمن در پیاده‌سازی اغراض شیطانی و تجاوزکارانه خود در قبال ایران اسلامی به واسطه اقتدار نظامی و بازدارنده کشور، افزود: در یک مقطعی، دشمن تصور می‌کرد که در کمترین زمان می‌تواند بر کشور ما مسلط شود؛ اما امروز همگان نه تنها بر اقتدار نظامی و بازدارندگی کشور ما اعتراف می‌کنند بلکه پیشرفت‌های نظامی و دفاعی ما از محاسبه دشمنان اصلی نظام جمهوری اسلامی نیز خارج شده است.

رئیس عدلیه با اشاره به اهمیت اصل بومی بودن تجهیزات نظامی و دفاعی کشور، گفت: امروز ما در عرصه تجهیزات نظامی و دفاعی دارای مهندسی و دانش بومی هستیم؛ به گونه‌ای که دشمن حتی در صورت ضربه زدن، نمی‌تواند این دانش و مهندسی را در کشور ما از بین ببرد و این نکته بسیار حائز اهمیت است.

محسنی اژه‌ای، پیشرفت‌های شگرف حوزه نظامی و دفاعی کشور را منبعث از اتکا جوانان و متخصصان این حوزه به قدرت لایزال الهی و ارزش‌های اسلامی دانست و افزود: امروز شاهد هستیم که روحیه خودباوری و «ما می‌توانیم» نهادینه شده در نیروهای مسلح به بدنه جامعه و قشر جوان نیز سرایت کرده و آنها نیز چنین استدلال می‌کنند که وقتی نیروهای مسلح ما می‌توانند به این اقتدار نظامی از حیث تجهیزات بومی نائل آیند، چرا ما نتوانیم.

رئیس قوه قضاییه، بخش عمده‌ای از عزت و اقتدار کنونی نظام جمهوری اسلامی را مرهون خدمات و زحمات فرماندهان و متخصصان و جوانان فعال در بخش‌های مختلف نیروهای مسلح دانست و تصریح کرد: قدرت بازدارندگی کشور و نظام که امکان تعدی و تجاوز را از دشمن سلب کرده به واسطه مجاهدت‌ها و خدمات فعالان در بخش‌های مختلف نیروهای مسلح از جمله وزارت دفاع و صنایع دفاعی است.

رئیس دستگاه قضا گفت: ایمان به خدا، روحیه خودباوری، پیروی و اطاعت از فرماندهی معظم کل قوا و دست‌یابی به فناوری‌های پیشرفته تجهیزاتی، عناصر و عواملی است که سبب ارتقای روزافزون نیروهای مسلح ما می‌شود.

رئیس عدلیه با اشاره به اقدامات ارزشمند وزارت دفاع در دوره مسئولیت «امیر محمدرضا قرایی آشتیانی»، وزیر دفاع را شخصیتی مخلص و مسئولیت‌پذیر خواند و توفیقات بیشتر وی را از خداوند مسئلت کرد.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: قوه قضاییه این آمادگی را دارد به مجموعه وزارت دفاع در حوزه مسائل حقوقی مرتبط با این وزارتخانه در چهارچوب ضوابط و مقررات قانونی یاری رساند.

همچنین، سردار طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان بازدید رئیس دستگاه قضا از نمایشگاه «صنعت دفاعی، دانش‌بنیان و اقتدارآفرین» به ارائه گزارشی از برنامه ها و راهبردهای این وزارتخانه پرداخت و گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با ۷۷۵ شرکت دانش بنیان و سه هزار و ۴۰۰ شرکت دیگر شبکه همکاری صنعتی و فناوری دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha