به گزارش ایرنا چند روز گذشته بود که سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ تهران، در صفحه توییتر خود از پلمب پاساژ آزاد تهران خبر داد.
خبر پلمب این پاساژ به سرعت در رسانه ها منتشر شد تا اینکه تعدادی از کسبه این پاساژ در تماس با رسانه ها خواستار احقاق حق خود شدند.
یکی از کسبه پاساژ آزاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۱۲۰ پلاک در این پاساژ فعال بودند که در هر مغازه ۶ تا ۷ نفر نان آور خانواده حضور داشتند و میتوان گفت ۶۰۰ نفر سرپرست خانوار در این پاساژ فعالیت دارند، افزود: این پاساژ ۱۲ سال است که به همین صورت است و کسبه به هر کجا رفتند و گزارش دادند، کسی برای ایمنسازی به داد ما نرسید.
پاساژ آزاد ۱۲ سال است که به همین صورت است و کسبه به هر کجا رفتند و گزارش دادند، کسی برای ایمنسازی به داد ما نرسیدوی با بیان اینکه کسبه فعال در این پاساژ همه سرقفلیدار هستند و مالک فردی است که سالهاست در ژاپن زندگی می کند و وکلای او کارهای او را پیگیری میکنند گفت: پلمب پاساژ ممکن است منجر به این شود که افرادی که سرقفلی دار هستند و مغازه های آنها تا ۲ میلیارد تومان ارزش دارد، مجبور شوند، مغازههای خود را به قیمت نازل ۱۰۰ میلیون تومان واگذار و از این محل متواری شوند.
این کاسب پاساژ آزاد با بیان اینکه کسی به داد ما نرسیده است گفت: رسانهها و خبرگزاریها فقط خبر پلمب پاساژ آزاد را منتشر کردند اما کسی نگفت این کسبه چگونه و از کجا باید نان بخورند.
وی ادامهداد: اکنون که به شهرداری مراجعه میکنیم میگویند دادستانی حکم داده و دادستانی میگوید به درخواست شهردار حکم دادهایم و ما سرگردان هستیم که باید چه کنیم.
این کاسب پاساژ آزاد با بیان اینکه پیش از این مقرر شده بود که محلی برای حضور کسبه پاساژ آزاد تامین و سپس پاساژ را پلمب کنند، تأکید کرد که کسبه این پاساژ، آماده ایمنسازی پاساژ هستند و هزینههای آن را تقبل میکنند.
وی با بیان اینکه کسبه هر روز صبح مقابل پاساژ حضور می یابند و سرگردان هستند افزود: از مراجع ذیربط می خواهیم که نگذارند ۶۰۰ نفر که نان آور خانواده های خود هستند بیکار شوند و در این فضای تحریم و فضای سخت اقتصادی زندگی آنان سخت تر شود.
طرح ایمنسازی پاساژ آزاد به شهرداری منطقه ۱۱ ارائه شود
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران درباره اظهار داشت: در مذاکره ای که با شهردار منطقه ۱۱ داشتیم اعلام کردند که نظر شهرداری این است که این پاساژ تخریب و نوسازی شود اما برای اینکه مشکل کسبه حل شود، میتوان طرح ایمنسازی توسط شرکتی که صلاحیت لازم را دارد تهیه و به شهرداری ارائه شود.
وی گفت: این طرح باید به شهرداری منطقه ارائه شود تا آنها نیز با اغماض موافقت کنند.
بابایی تاکید کرد: مشکل این است که مالکان تا کنون هیچ اقدامی در زمینه ایمن سازی انجام ندادهاند.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران افزود: این ساختمان یکبار در گذشته پلمب و دوباره بازگشایی شد اما هیچ اقدام اصلاحی در آن انجام نشد.
وی در پاسخ به این پرسش که مالک ساختمان در توکیو زندگی میکند، گفت: سرقفلی داران هم می توانند طرح ایمن سازی را تهیه و به شهرداری ارائه کنند و شهرداری نیز با آنها همکاری خواهد کرد.
ساختمان های ناایمن میراث شوم گذشته
علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز که ساختمان های ناایمن را میراث شوم گذشته میداند، درباره پلمب ساختمان آزاد گفت: این ساختمان به عنوان نمونه یک ساختمانی که اشکالات متعدد بود مورد توجه قرار گرفته و پلمب شد.
شهردار تهران با بیان اینکه مواجهه شهرداری موجب شد که کسبه بیکار شوند افزود: اگر امکان دیگری وجود داشته باشد و خود صاحبان کسب و کار بخواهند برای ایمنسازی پیش قدم شوند، پیگیری میکنیم.
زاکانی با بیان اینکه دغدغه ما صیانت از شهروندان است و کسبه هم شهروندان شهر محسوب میشوند افزود: این پاساژ هم برای خود کسبه و هم مراجعان خطرناک بود و برای همین به وظایف خود عمل کردیم.
وی تاکید کرد: استحکام بخشی ساختمان را بررسی میکنیم و اگر خودشان هم پیش قدم شوند، انجام می شود.
نظر شما