طرح های عمرانی فرودگاه ساری با ۲۲۹ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسید

ساری - ایرنا - همزمان با سومین روز از هفته دولت و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار مازندران، طرح‌های عمرانی و ایمنی فرودگاه شهدای ساری با صرف اعتبار ۲۲۹ میلیارد تومان امروز جمعه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، همچنین در این مراسم امید محبی معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و جمعی از مسوولان استانی حضور داشتند.

بخشی از این طرح‌ها شامل خرید و تملک اراضی و مستحدثات پیرامون فرودگاه بین‌المللی شهدای ساری بود که در راستای طرح توسعه و نصب سامانه کمک ناوبری حدود ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن صرف شده است.

همچنین بخش دیگری از این طرح‌ها، خرید ماشین آلات و تجهیزات ایمنی و آتش نشانی و فنی است که برای ارتقای شاخص‌های ایمنی و تسهیلات فرودگاهی با اعتبار ۷۸ میلیارد تومانی خریداری و تامین شد.

طرح های عمرانی فرودگاه ساری با ۲۲۹ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسید

اجرای دیواربتنی پیرامون فرودگاه برای تقویت شاخص‌های امنیتی و حفظ سطح ایمنی به طول هشت هزار متر با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌هایی بود که با حضور وزیر ارتباطات و استاندار مازندران بهره‌برداری شد.

همچنین یکی دیگر از طرح‌های افتتاح شده، طرح توسعه اپرون برای افزایش تعداد محل پارک هواپیما و ایمنی، بود که با اعتبار حدود هشت میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

همچنین با حضور وزیر ارتباطات و استاندار مازندران، اجرای بلوار جدید دسترسی به فرودگاه شامل ۶۰۰ متر بلوار چهاربانده، اجرای پیاده رو به طول ۸۰۰ متر،فضای سبز،جمع آوری شبکه برق فشار متوسط و ضعیف،اجرای طرح روشنایی، اجرای کانال هدایت آبهای سطحی و سیستم مکانیزه آبیاری فضای سبز با اعتبار ۲۶ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

فرودگاه شهدای ساری یکی از سه فرودگاه مازندران و تنها فرودگاه بین المللی این استان است که از سال ۱۳۷۲ فعالیتش را آغاز کرد ، میانگین انجام پرواز سالانه در فرودگاه ساری چهار هزار و ۳۰۰ سورتی است که این  فرودگاه در حال حاضر با در اختیار داشتن میانگین ۱۰ درصد پرواز هفتگی، از عملکرد بالاتری در مقایسه با دو فرودگاه نوشهر و رامسر برخوردار است.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران از سرمایه‌گذاری یکهزار و ۲۷۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای ایجاد زیرساخت‌های توسعه در فرودگاه‌های سه گانه این استان خبر داد و گفت که از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ، زیرساخت‌های مناسبی در بخش‌های مختلف و بویژه در بخش افزایش ضریب ایمنی در هر سه فرودگاه این استان ایجاد شده است.

سعدالله وطن خواه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح توسعه همه جانبه فرودگاه های سه گانه این استان در برنامه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران قرار دارد و در این زمینه در طی چهار سال گذشته حدود هفت هزار میلیارد ریال اعتبار در فرودگاه‌های استان هزینه شده است.

وطن خواه از تلاش استاندار مازندران برای برقراری و ایجاد مسیرهای جدید پروازی در فرودگاه‌های این استان خبر داد و گفت: شخص استاندار مکاتبات متعددی را با شرکت‌های هواپیمایی در خصوص افزایش و دایر کردن مسیرهای جدید پروازی انجام داده است که امیدواریم در ماه‌های آینده، توسعه خطوط پروازی را در هر سه فرودگاه شاهد باشیم.

وی افزود: با پیگیری صورت گرفته و تصویب و ابلاغ فرودگاه رامسر به عنوان مرز هوایی در آینده نزدیک، امیدواریم شاهد افزایش پروازها بویژه پرون مرزی در آسمان مازندران باشیم که در صورت تحقق این مهم، گام موثری در راستای توسعه صنعت هوایی و رونق صنعت گردشگری استان برداشته خواهد شد.

وی ادامه داد: اقدامات لازم جهت صدور مجوز هوایی در فرودگاه رامسر صورت گرفته است و در آینده نزدیک این فرودگاه به فرودگاه‌های مرز هوایی می پیوندند.

وزیر ارتباطات که صبح امروز به صورت زمینی وارد مازندران شد، در روستای جمشید آباد شهرستان سوادکوه مورد استقبال قرار گرفت و پس از آن با حضور در روستای اندارگلی شهرستان سوادکوه شمالی با خانواده شهید محسنی دیدار کرد.

پاسخگویی به مردم در میز خدمت مستقر در مصلای نمازجمعه ساری، سخنرانی پیش‌ از خطبه‌های نماز عبادی -سیاسی جمعه و بازدید از یکی از شرکت‌های دانش بنیان از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ساری بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha