خراسان جنوبی روستای بدون گاز ندارد

بیرجند - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: در سال اول فعالیت دولت سیزدهم ۹۷۰ پروژه گازرسانی با اعتبار حدود ۹۰۰ میلیارد تومان در این استان اجرا شد و در پایان یکسالگی دولت، روستای بدون گاز در خراسان جنوبی وجود ندارد.

"علیرضا عباس‌زاده" روز جمعه به رسانه‌ها اظهار داشت: شهریور سال گذشته در سفر استانی دولت سیزدهم به خراسان جنوبی موضوع گازرسانی به ۱۶۷ روستای فاقد گاز تا پایان سال ۱۴۰۱ مصوب شد و پس از گذشت یک سال از آن سفر و ۶ ماه پس از ابلاغ مصوبه دولت، در اقدام انقلابی و جهادی به جای ۱۸ ماه، در مدت ۶ ماه ۱۶۷ روستای استان گازرسانی شد.

وی با اشاره به اینکه اعلام جشن پایان گازرسانی به جمعیت شهری و روستایی استان یکی از افتخارات دولت سیزدهم است افزود: براساس قانون تکلیف گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است اما در خراسان جنوبی روستاهای زیر ۲۰ خانوار نیز گازدار شده‌اند.

معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: برق‌رسانی به روستاها نیز به اتمام رسیده و در حال تامین برق برای روستاهای پنج خانوار هستیم لذا نگاه محرومیت‌زدایی و نگاه به مردم در دولت وجود دارد.

وی گفت: دولت سیزدهم دولت صادق الوعد است لذا تلاش استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی بر این است تا مسائل توسعه‌ای استان به جد و مستمر پیگیری شود.

عباس‌زاده افزود: پس از اتمام گازرسانی به جمعیت شهری و روستایی استان قرار است در مدت سه ماه گازرسانی به صنایع، شهرک‌ها و نواحی صنعتی نیز به اتمام برسد که تکمیل پازل بسیار مهم زیرساختی برای خراسان جنوبی محسوب می‌شود.

وی گفت: یکی از زیرساخت‌های مهم استان، حوزه فرستنده‌های رادیویی و تلویزیونی و هم تلفن همراه و اینترنت است البته بخشی به دلیل توپوگرافی خراسان جنوبی می‌تواند مقداری کار را طولانی کند اما وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این راه مصمم است و برنامه‌های بسیار خوبی برای توسعه بخش پوشش‌های تلفن همراه و اینترنت در استان وجود دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: دولت مصمم است تا پایان دولت، جشن پایان پوشش ارتباطی در کشور به‌ویژه مناطق روستایی را اعلام کند و خراسان جنوبی نیز در اولویت‌های این وزارتخانه قرار دارد.

وی افزود: در مصوبات سفر رئیس جمهور به این موضوع پرداخته نشده اما در راستای دست یافتن به این هدف تامین اعتبارات در متمم سفر به عنوان اولویت اول استان دیده شده و مانعی در این خصوص وجود ندارد.

عباس‌زاده گفت: یکی از طرح‌های مهم دولت، اتمام آبرسانی به روستاهاست زیرا در خراسان جنوبی به دلیل پراکندگی روستاها آبرسانی به روستاها و محلات عشایری سخت است.

وی افزود: دولت با اقدام انقلابی، اتمام عملیات آبرسانی به روستاها را تا پایان سال ۱۴۰۳ در دستور کار دارد و در خراسان جنوبی در فاز اول ۹۰ روستای با اولویت در انتهای خطوط واگذاری تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، همزمان قرارداد آبرسانی به کل روستاهای استان با دولت بسته شده و تا پایان سال ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید.

معاون استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: در استان طرح بزرگ راه‌آهن نیز علیرغم بین‌المللی بودن طرح، مغفول مانده که باید فعال شود و از منابع ملی به عنوان یک طرح بین‌المللی برای آن اعتبار دیده شود لذا در وزارت راه و شهرسازی، و مصوبات سفر رئیس جمهور پیگیر این موضوع هستیم.

وی گفت: یکی از معدود استان‌هایی هستیم که حمل فرآورده‌های نفتی به وسیله تانکر انجام می‌شود و یکی از مصوبات سفر تامین این خط لوله است که امیدواریم آغاز عملیات اجرایی این طرح از سمت رفسنجان انجام شود.

عباس‌زاده ادامه داد: دولت سیزدهم برآمده از رأی مردم تلاش کرده با بهره‌گیری از همه فرصت‌ها و امکانات در اختیار در راستای رفع نیازمندی‌ها، مشکلات و مصائب مردم گام بردارد لذا در هفته دولت امسال شعار دولت مردم اعلام شد زیرا دولت سیزدهم یعنی «دولت مردمی ایران قوی» با همین شعار کار خود را آغاز کرد که امید است بتواند در ادامه مسیر خدمتگزاری به مردم شریف موفق باشد.

وی گفت: بخش عمد ای از مأموریت‌های دولت مرتبط با حوزه زیرساخت‌ها و عمرانی است و اگرچه در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی، تولید علم و مباحث مربوط به سرمایه‌گذاری و اشتغال دولت وظایف بسیار بزرگی دارد اما آنچه به آن می‌پردازیم، اقدامات  دولت در حوزه عمرانی و زیرساختی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی افزود: برای دست یافتن به رفاه اجتماعی، شرایط مطلوب سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی نیازمند تامین زیرساخت‌های عمرانی مربوطه هستیم.

وی گفت: دولت با رویکرد محرومیت‌زدایی و در راستای بسط شعار عدالت و نگاه عدالت‌محورانه خود تمرکز ویژه‌ای بر تامین زیرساخت‌ها و پروژه‌های عمرانی در کشور دارد و یکی از سیاست‌های دولت که بارها توسط رئیس جمهور مطرح شده، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام کشور است.

عباس‌زاده تصریح کرد: تعداد پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور زیاد است لذا در یکسال اول جهت‌گیری دولت در حوزه  عمرانی و زیرساختی، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است زیرا بیش از ۶۶ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور وجود دارد.

وی افزود: مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی، پروژه‌های محرومیت‌زدایی از محل توازن نفت، پروژه‌های اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای همه نشانگر آن است که رویکرد دولت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: برخی افراد ممکن است بگویند دولت‌ها در سال اول شروع فعالیت خود براساس نیازهای منطقه‌ای و مردم شروع به کلنگ‌زنی، آغاز عملیات اجرایی و دادن وعده می‌کنند اما دولت سیزدهم خود را ملزم به اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام کرده مگر اینکه در جایی مباحث خاص اجتماعی، امنیتی و سایر موارد وجود داشته باشد که پروژه جدید را شروع کند.

وی بیان کرد: هفته دولت امسال هزار و ۱۰۵ پروژه و طرح با اعتبار بیش از ۹ هزار و ۷۰۵ میلیارد تومان در استان خراسان جنوبی افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha