آموزش‌های مهارتی به ۳۲ هزار و ۶۰۹ مددجوی زندانی

تهران - ایرنا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از ابتدای امسال تا کنون تعداد ۳۲ هزار و ۶۰۹ مددجوی زندانی در هزار و ۳۴۵ دوره آموزشی موفق به کسب آموزش‌های مهارتی شده‌اند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا» در این باره اظهار داشت: وی خاطرنشان ساخت: فراوانی بیشتر دوره‌های آموزشی در رشته‌های سرویس و نگهداری خودرو، به‌کارگیری HSE در صنایع، برق‌کار ساختمان، قالی‌باف تابلویی، تعمیر موتور خودرو بنزینی، سیم‌کشی مدارهای الکتریکی ساختمان به‌صورت توکار، بنای سفت‌کار، سرویس و نگهداری کولرهای آبی و گازی و ... بوده است.

وی بازنگشتن مددجویان آزاد شده به زندان‌ها را در گرو ایجاد اشتغال مناسب دانست و اذعان داشت: فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهترین روش برای تغییر رفتارهای غلط مددجویان است و مددجویان پس از آزادی با داشتن گواهینامه مهارت می‌توانند از تسهیلات اداره کل زندان‌ها و بانک‌های عامل در راستای اشتغال خود اقدام کنند.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای با تأکید بر لزوم فراهم‌آوردن بستر مناسب جهت بهبود سلامت جسم و روان مددجویان، افزود: این امر مهم و خطیر همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادها در جهت پیشگیری از وقوع جرم و عدم بازگشت مددجویان به زندان و ارائه راهکارهای کاربردی را می‌طلبد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرصت‌های آموزشی فنی و مهارتی را نه‌تنها برای زندانیان بلکه برای جامعه نیز سودمند دانست و افزود: رفتار ناشایست مددجویان نیز به طور مؤثری به‌وسیله برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای کاهش  می‌یابد زیرا این آموزش‌ها با تأکید بر مسئولیت فردی، احترام و شکیبایی نسبت به دیگران همراه است.

وی از برگزاری مسابقات آزاد مهارتی ویژه مددجویان زندانی در سراسر کشور به مناسبت هفته دولت خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این مسابقات را تأثیر روحی، روانی و تربیتی در زندانیان در دوران محکومیت به حبس، توانمندسازی زندانیان جهت اشتغال مفید و توانمندسازی جهت تأمین معاش و بازگردانی از ارتکاب جرم و عدم بازگشت به محیط زندان بیان داشت.

حسینی نیا از برگزاری هم‌زمان این دوره از مسابقات در ۲۱ استان کشور خبر داد و تصریح کرد: مددجویان خانم و آقا در نخستین دوره مسابقات آزاد مهارتی در رشته‌های برق‌کار ساختمان، فناوری اتومبیل، تراش سنگ‌های قیمتی، جوشکاری، صنایع چوب، خیاطی، صنایع چرم‌دوزی، آرایش و پیرایش مردانه، تعمیر پکیج، قالی‌بافی و ... با هم به رقابت می‌پردازند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha