شرکت شهرک های صنعتی اصفهان ۴۵۰ قطعه زمین  به موسسات دانش بنیان واگذار می‌کند

اصفهان- ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان گفت: این شرکت در سالجاری و به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و تحقق شعار سال، ۴۵۰ قطعه زمین با کاربری صنعتی و کارگاهی به این شرکت ها واگذار می کند.

رسول سواری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شرکت در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین و برای حمایت از شرکت های دانش بنیان، حدود ۳۸۵ پلاک زمین با کاربری کارگاهی و ۳۵ پلاک زمین با کاربری صنعتی در مساحت های متنوع را برای استقرار شرکت های دانش بنیان در سطح شهرک های صنعتی استان در نظر گرفته است.
به گفته وی،   همچنین حدود ۳۰ پلاک زمین برای ساخت واحدهای کارگاهی با مساحت ۲۸۸ متر مربع را برای شرکت های دانش بنیان استان در نظر گرفته‌ایم که پس از احداث و تکمیل بصورت استیجاری در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان اظهار داشت: با توجه به سیاست‌های حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از شرکت های دانش بنیان، بهای حق بهره برداری با بیشترین مساعدت در نحوه پرداخت و اعمال تنفس ۶ ماهه و مشوق مربوطه دریافت می شود.
وی اضافه کرد: این شرکت‌ها در صورت بهره برداری پیش از موعد نیز مشمول حداکثر ۳۰ درصد مشوق بهای کل حق بهره برداری می شوند.

سواری همچنین با اشاره به توسعه ارائه خدمات الکترونیکی و آغاز واگذاری حق بهره برداری از زمین های صنعتی و کارگاهی، گفت: زمین‌های شهرک‌های صنعتی این استان از ابتدای سالجاری بطور کامل الکترونیکی به متقاضیان و بهره برداران واگذار می‌شود.

وی افزود:با توجه به تأکید دستگاه‌های نظارتی و تمهیدات اندیشیده شده، اصفهان به‌عنوان اولین استان در سال جاری واگذاری زمین صنعتی را به‌صورت الکترونیکی آغاز کرد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی اصفهان ادامه داد: زیرساخت‌های فناورانه بسیاری برای این کار نیاز است تا بتوانیم این امکان را فراهم کنیم و سامانه‌های جی‌آی‌اس و نقشه‌های مرتبط با آن بر روی وب قرارگرفته و بر اساس سایت جی‌ای اس  http://isipo.ir ، متقاضیان در هر نقطه از ایران و کشورهای دنیا می‌توانند زمین قابل‌واگذاری را مشاهده و انتخاب کنند و تا مرحله آخر که انعقاد قرارداد است را به‌صورت الکترونیکی انجام دهند.

وی اظهار داشت: واگذاری الکترونیکی زمین‌های صنعتی موجب افزایش سرعت، دقت و شفافیت در شرکت شهرک‌های صنعتی استان شده و هرگونه شبهه‌ای را در رابطه با نحوه واگذاری زمین‌های صنعتی به صفر رسانده است.  

سواری اضافه کرد: سیاست قطعی شرکت شهرک‌های صنعتی به صفر رساندن خدمات حضوری است و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی که از سال‌های گذشته شروع‌شده و به‌طورجدی آن را دنبال می‌کنیم، زیرساخت ارائه ۱۲ خدمت را آماده‌شده و به‌صورت الکترونیکی به متقاضیان ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: پروژه تامین آب صنعتی شهرک صنعتی رنگسازان از دیگر طرح های شاخص این شرکت است که از طریق پساب تصفیه خانه شهری شهرضا با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال نیز در یکسال گذشته محقق شد.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و سهم آن در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رُتبه آن در طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی و تعداد معادن کشور، اول و ازنظر ذخایر معدنی دوم است.

این استان با حدود ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی در ۷۶ شهرک و ناحیه صنعتی استان اصفهان، ۱۳ درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha