پاکستان با بدترین سیل ناشی از بارندگی در تاریخ خود مواجه است به طوری که بر اثر آن تا کنون بیش از یکهزار تن کشته و ۱۵۰۰ تن مجروح شدهاند.
استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی افزود: تداوم بارندگی ها احتمالا وضعیت را بدتر خواهد کرد. در حال برنامه ریزی برای درخواست کمک فوری ۱۶۰ میلیون دلاری با هدف تامین بودجه عملیات امداد فوری هستیم تا نیاز قشرهای آسیب پذیر سیل زده را برآورده کنیم.
وی اضافه کرد: تاکنون کمک های گسترده به ارزش هفت میلیون دلار را برای رفع نیاز آسیب دیدگان تجهیز کردیم. این کمک ها شامل مواد غذایی، تجهیزات و خدمات پزشکی و آب سالم است.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری ای ان آی هند، این سیل بیش از ۵.۷ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. در حال حاضر ۴۹۸ هزارو ۴۴۲نفر در کمپهای امدادی در سراسر کشور اقامت دارند.
بر اساس گزارش سازمان ملی مدیریت بلایای طبیعی پاکستان (NDMA) در ۲۴ ساعت گذشته دستکم ۱۱۹ نفر جان خود را از دست دادهاند.
این حادثه طبیعی موجب کشته شدن حدود ۷۱۹ هزارو ۵۵۸ راس دام شده است.
دولت پاکستان برای مقابله با اثرات مخرب سیل در سطح ملی و بینالمللی درخواست کمکهای مالی کرده است.
به گفته دوجاریک صندوق مرکزی واکنش اضطراری سازمان ملل متحد نیز سه میلیون دلار برای ارایه خدمات بهداشتی و غذایی به آسیب دیدگان سیل اختصاص داده است
به گزارش ایرنا از رویترز، مفتاح اسماعیل وزیر دارایی پاکستان از آزادسازی مرحله هفتم و هشتم کمک مالی اختصاص داده شده صندوق بینالمللی پول (IMF) به این کشور خبر داده است.
اسماعیل افزود: روز دوشنبه صندوق بینالمللی پول پرداخت هفتمین و هشتمین قسط از کمک مالی ۱.۱۷ میلیارد دلار به دولت پاکستان را تصویب کرد.
اسماعیل در پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: هیات مدیره صندوق بین المللی پول احیای برنامه کمک مالی کشور ما را تایید کرده است که بزودی قسط هفتم و هشتم را دریافت خواهیم کرد.
اوایل ماه جاری دولت پاکستان و کارشناسان صندوق بینالمللی پول برای آزادسازی ۱۷/ ۱میلیارد دلار از منابع مالی تخصیص دادهشده به پاکستان از سوی این صندوق، به توافق رسیدند اما صندوق بینالمللی پول برای آزاد کردن این منبع مالی منتظر تایید هیاتمدیره این صندوق بود.
نظر شما