مجتبی زاده میر روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با گرامیداشت هفته تعاون اظهارداشت: با وجود شرایط خشکسالی چندین ساله ای که کل منطقه سیستان با آن روبرو است، در شهرستان زابل فرصت های شغلی مناسبی در اختیار کارآفرینان و جویندگان کسب و کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه ترغیب مردم به مشاغل کم آب بر می تواند ضمن ایجاد شغل، شرایط اقتصادی شهرستان را نیز بهبود ببخشد، افزود: با اجرایی شدن بسته اشتغال خاص منطقه سیستان، این مهم نیز محقق خواهد شد.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی زابل ادامه داد: در پنج ماه ابتدایی سالجاری اتحادیه تعاونیهای زنبورداران و اتحادیه تعاونیهای فرش دستباف سیستان راه اندازی شد و فرآیند تاسیس اتحادیه تعاونیهای صنایع دستی نیز در حال انجام است.
وی بیان کرد: همچنین در پنج ماهه نخست سالجاری، ۲۲ شرکت تعاونی جدید با عضویت ۱۷۵ نفر در زابل ایجاد شد که این شرکت های تعاونی برای ۲۵۰ نفر اشتغالزایی کردند.
میر افزود: ۱۰ شرکت تعاونی جدید با تعداد اعضای ۹۰ نفر و اشتغالزایی ۱۶۲ نفر آماده بهره برداری هستند.
وی از برگزاری ۱۸۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی برای تعاونگران شهرستان در در پنج ماهه ابتدایی امسال خبر داد و گفت: توانمند سازی مدیران، بازرسان و اعضای تعاونیها از جمله اهداف برگزاری این دوره های آموزشی بود.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی زابل در خصوص برنامه های گرامیداشت هفته تعاون در این شهرستان هم اظهارداشت: تجدید میثاق با آرمانهای شهدا، دیدار تعاونگران با امام جمعه و فرماندار، افتتاح نمایشگاه توانمندیهای صنایع دستی، بهره برداری از ۸ شرکت تعاونی، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و بازدید از تعاونیها از جمله این برنامه هاست.
زاهدان- ایرنا- رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی زابل در شمال سیستان و بلوچستان گفت: در این شهرستان ۷۲۲ تعاونی فعال وجود دارد که هشت هزار و ۷۶۹ نفر عضو آنها هستند.
نظر شما