خبر فوری: رفع فیلترینگ

دولت‌ها به روند بی‌کیفرمانی تروریست‌ها در جهان پایان دهند

تهران - ایرنا - معاونت امور بین الملل قوه قضاییه و ستاد حقوق بشر در بیانیه‌ای به مناسبت روز مبارزه با تروریسم از همه دولت‌ها خواست تا به روند مصونیت‌بخشی و بی‌کیفرمانی تروریست‌ها در سراسر جهان پایان دهند.

به گزارش ایرنا، معاونت امور بین الملل قوه قضاییه و ستاد حقوق بشر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: با گذشت بیش از هفت دهه از تصویب منشور ملل متحد و اعلامیه جهانی حقوق بشر، جهانیان همچنان در آتش افراط‌گرایی، تنفرپراکنی و خشونت می‌سوزند.

این بیانیه می‌افزاید: اگر زمانی جنگ‌های جهانی مهم‌ترین عامل در مرگ میلیون‌ها انسان در سراسر جهان بودند، امروز شاید تروریسم جای آن را گرفته و موجبات مرگ هزاران انسان بی‌گناه را فراهم آورده باشد.

این بیانیه خاطرنشان می‌کند: پدیده شوم تروریسم و استفاده ابزاری از آن توسط برخی کشورها، باعث شده تا انسان‌های بی‌گناه هر روز در گوشه‌ای از جهان به کام مرگ کشانده شوند. تروریسم البته هیچ‌گاه خود را در قالبی واحد عرضه نکرده و همواره و همزمان با پیشرفت انواع فناوری‌ها، جلوه‌های جدیدی از خود (مانند استفاده از پهبادها در عملیات‌های تروریستی، بیوتروریسم و تروریسم سایبری) به نمایش گذاشته است.

در این بیانیه آمده است: طبقه‌بندی تروریسم به خوب و بد و سوءاستفاده از آن برای تخریب تفکرات رقیب، تروریسم‌شوئی و اعطای مصونیت به تروریست‌هایی که وفق اصل اساسی حقوق بین‌الملل کیفری جنایات آنها هیچ گاه مشمول مرور زمان نخواهد شد، در کنار شناسایی و پناه دادن به تروریست‌ها و حمایت مالی از آنها از جمله دلایل رشد و توسعه این پدیده شوم و تهدید کننده صلح و امنیت بین‌المللی در عرصه بین‌المللی است.

معاونت امور بین الملل قوه قضاییه در این بیانیه تصریح می‌کند: جمهوری اسلامی ایران، اصلی‌ترین قربانی تروریسم در جهان محسوب می‌شود. ترور بیش از ۱۷۰۰۰ انسان بی‌گناه طی چهار دهه گذشته، ترور دانشمندان ایرانی خصوصاً ترور جنایتکارانه بزرگترین مدافع حقوق ملت‌های منطقه (سپهبد شهید قاسم سلیمانی) که پس از آن شاهد رشد خشونت و افراط گرایی در منطقه هستیم، از جمله مصادیق متعدد مهندسی تروریسم علیه ایران است.

این بیانیه می‌افزاید: حمایت از گروهک تروریستی منافقین که دستش به خون هزاران انسان بی‌گناه در ایران آلوده است و پناه دادن به آن توسط برخی دولت‌های اروپایی، انفعال و سکوت محض در قبال ترورهای مستمر دانشمندان ایرانی، تنها نمونه‌هایی از واکنش‌های حمایتی برخی کشورها در قبال پدیده ترور است.

در ادامه این بیانیه آمده است: امروزه، کشورهای غربی و آمریکا به بهشت امنی برای گروهک‌های تروریستی نظیر منافقین، کوموله، پژاک، دموکرات و ... تبدیل شده‌اند و حمایت‌های سیاسی، امنیتی، اطلاعاتی، فنی، مالی و رسانه‌ای  را از آن‌ها به عمل می‌آورند.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید انواع و اقسام تروریسم و مخالفت شدید با رویه برخی کشورهای غربی و آمریکا در رتبه‌بندی تروریسم به خوب و بد، روز مبارزه با تروریسم را به عنوان روز حسابرسی و مسئولیت پذیری دول حامی تروریسم می‌داند و از همه دولت‌های جهان می‌خواهد تا به عنوان اولین گام، به روند مصونیت بخشی و بی‌کیفرمانی تروریست‌ها در سراسر جهان پایان داده و آنها را به پای میز محاکمه بکشانند.

این بیانیه با اشاره به منشور ملل متحد می افزاید: در اولویت بخشی به ترتیبات همکاری و تعامل در سطح مناطق جغرافیایی، جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام آمادگی کامل خود برای هماهنگی با همسایگان، عزم خود برای مبارزه فراگیر و هدفمند با این پدیده شوم در منطقه غرب آسیا را اعلام می‌دارد.

روز هشتم شهریور روز مبارزه با تروریسم نام دارد و مصادف است با عملیات کم سابقه تروریستی نسبت به مقامات ارشد کشور در سال ۱۳۶۰ که به شهادت دو یار دیرین  انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی رئیس جمهور و محمد جواد باهنر نخست وزیر و چند نفر از همراهان آنها انجامید. این اقدام تروریستی که به دست عوامل ضد انقلاب وابسته به گروههای جاسوسی و اطلاعاتی غرب و با هدف مقابله با اراده انقلابی ملت ایران و فروپاشی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران انجام شد در میان سایر عملیات‌های تروریستی به دلیل شهادت نفرات اول و دوم دستگاه اجرایی یک کشور کاملا بی سابقه به شمار می‌آید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha