زهره جعفری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغههای بانوان کارآفرین و خوداشتغال، فروش محصولات تولیدی در بازار مصرف است که این مهم میتواند انگیزه آنان را نسبت به ادامه فعالیت تحت تأثیر مثبت و یا منفی خود قرار دهد.
وی اظهار داشت: موضوع فروش محصولات تولیدی بانوان کارآفرین با معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور مطرح شد و مقرر گردید تا با پشتیبانی معاون رئیس جمهور و با همکاری فرمانداریها و شهرداریهای شهرستانهای استان تهران، حداقل یک بازارچه دائمی فروش محصولات ایجاد شود تا اتفاقی بزرگ در حوزه فعالیت بانوان صورت گرفته و فعالیتهای تولیدی آنان توسعه پیدا کند.
وی افزود: اکثر فرمانداریهای شهرستانهای استان تهران از ایجاد بازارچه دائمی فروش محصولات بانوان استقبال کردهاند و برخی از مناطق نیز با استفاده از ظرفیتهای موجود و مغفول مانده نسبت به راهاندازی این بازارچهها اقدام کردهاند.
جعفری گفت: توجه به کارآفرینان و اشتغال بانوان، یکی از مهمترین دغدغههای دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران است از این رو برای حمایت از آنان، کارگروه کسب و کار پایدار با حضور اساتید برجسته این حوزه راهاندازی شده تا ضمن شناسایی ظرفیتهای اشتغالزایی بانوان به تفکیک هر شهرستان و نیازسنجی مناطق، از ظرفیتهای کارخانجات و صنایع تولیدی شناسایی شده برای اشتغال بانوان به درستی استفاده کرد.
وی تصریح کرد: بسیاری از شهرستانهای استان تهران از ظرفیتهای ویژهای برای اشتغال بانوان برخوردارند و صاحبان صنایع نیز به خاطر دقت بانوان در کار، تمایل دارند تا از این افراد با ارائه تسهیلات ویژه از جمله سرویس ایاب و ذهاب استفاده کنند.
سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران اظهار داشت: بانوان کارآفرین نقش ارزشمند و اثرگذاری در چرخه اقتصاد کشور ایفا میکنند و تلاش میشود تا با احصاء و ارائه حمایتها و تسهیلاتی که به آنان از طریق بنیاد برکت، بانک رسالت و سایر مجموعههای مجموعههای حمایتی تعلق میگیرد، بانوان را در فعالیتهای اقتصادی همراهی نمائیم.
جعفری افزود: به منظور توانمندسازی بانوان، دورههای آموزشی ارتقاء مهارتهای تخصصی و نیز بازاریابی به صورت مستمر برای این قشر عظیم از جامعه اجرا میشود.
نظر شما