به گزارش ایرنا، علی تشنه دل روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: در بخش معادن صنایع فلزی استان سمنان میتواند به سمت فرآوری مواد معدنی و جلوگیری از خام فروشی حرکت کند به طوریکه در دو سال قبل در استان فقط یک واحد فرآوری مس وجود داشت ولی در حال حاضر ۸ واحد فرآوری مس در استان راه اندازی شده است.
وی بیان کرد: سمنان یک استان معدنی با بیش از ۶۰۰ معدن دارای پروانه بهره برداری می باشد و حرکت استان به سمت استان پلی متال و فلزی است و میتواند یکی از مزیتهای استان معادن صنایع فلزی آن است.
وی یادآور شد: از ابتدای مهرماه سال گذشته تا کنون ۴۵ واحد تولیدی راکد با تلاش ها و پیگیری های دستگاه های اجرایی زیربط و عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان احیا و به چرخه تولید بازگشت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اینکه یکهزار و ۸۹۰ واحد تولیدی در استان دارای پروانه بهره برداری و مشغول فعالیت و تولید هستند ابراز داشت: طی یکسال گذشته و در جهت حمایت از بنگاه های اقتصادی و کمک به واحدهای تولیدی ۷۸ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل که در این جلسات مشکلات ۲۵۰ واحد تولیدی بررسی و در جهت رفع موانع موجود حدود ۴۵۰ مصوبه به تصویب رسید.
تشنه دل افزود: سال گذشته و به همت بانکهای عامل ، استان سمنان رتبه اول کشوری را در جذب تسهیلات رونق تولید و پرداخت به واحدهای تولیدی کسب کرد.
وی ادامه داد: بعد از اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها ، در استان سمنان با حضور میدانی استاندار جهادی و تلاش های دستگاه های اجرایی عضو کارگروه تنظیم بازار استان کمترین مشکل در بخش تامین اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم وجود داشت.
وی اضافه کرد: با سیاست های جدید وزارت صمت و با راه اندازی مرکز پاسخگویی و رسیدگی به شکایات در ادارات کل استانها ، خود مردم به عنوان بازرس و ناظر بر عملکرد اصناف می توانند موارد و تخلفات را به این مرکز مستقر در اداره کل منعکس کنند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تاکید کرد: بالاترین وسیله ایجاد اعتماد و امید در بین مردم ، خدمت صادقه به آنهاست ، مردم وقتی ببینند مدیری با صداقت در حال انجام وظیفه است هم امیدوار می شوند و هم همراهی می کنند.
نظر شما