۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 84875027
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

٨٠٠ پروژه نیمه تمام ورزشی کشور در یکسال اخیر پایان یافت

رشت _ ایرنا_ وزیر ورزش و جوانان گفت: در یکسال گذشته تعداد پروژه های نیمه تمام از ۶ هزار مورد به ۵ هزار و ۲۰۰ پروژه کاهش یافت و بیش از ۸۰۰ پروژه به انجام رسیده است.

به گزارش ایرنا به نقل  از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، سیدحمید سجادی روز پنجشنبه در نشست مشترک با استاندار و مجمع نمایندگان گیلان در رشت افزود: بسیاری از پروژه های نیمه تمام مربوط به پنج تا ۳۵ سال گذشته هستند ، اتمام این پروژه ها یکی از دغدغه ها و اولویت های وزارت ورزش است.

وی با بیان اینکه استان های گیلان، فارس، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، تهران، البرز و مازندران از جمله استان های فعال و موفق در حوزه ورزش قهرمانی و استراتژیک در حوزه ورزش و جوانان هستند، گفت: گیلان با توجه به ظرفیت های ورزشی بویژه در نیروهای مستعد ورزشی سهم بسزایی در موفقیت های ملی و جهانی ایران در حوزه ورزش دارد.

وزیر ورزش و جوانان با  اشاره به اهمیت اماکن ورزشی سرپوشیده در گیلان با توجه به شرایط آب و هوایی خاص استان افزود: تجهیز اماکن ورزشی نیازمند منابع مالی است که سال گذشته حدود سه هزار میلیارد از محل ۲۷ صدم درصد در حوزه ورزش هزینه شده است و امسال با توجه به ابلاغ سازمان برنامه و بودجه ۶۵۰ میلیارد از محل ۲۷ صدم درصد به بخش عمرانی تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه به دیدار با وزیر ورزش آذربایجان در مسابقات کشورهای اسلامی اشاره و اظهار کرد: در این دیدار توسعه و همکاری های ورزش منطقه ای و مرزی در دستور کار قرار گرفت که در این راستا به دنبال توسعه ورزش های آبی و ساحلی، همگانی، کشتی های بومی و محلی و تفریحات سالم هستیم که این خود نیازمند همکاری ادارات کل ورزش و جوانان مناطق گردشگری و ساحلی است.

کم توجهی به ورزش گیلان در سالیان گذشته 

استاندار گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه وحدت خوبی میان مردم و مسئولان در راستای حل مشکلات استان برقرار است، گفت: گیلان یکی از استان‌های مهم در حوزه ورزش است که تاکنون قهرمانان متعددی تقدیم ورزش قهرمانی کشور کرده اما در سالیان گذشته با کمترین توجه مسئولان مواجه بوده است. 

اسدالله عباسی با اشاره به وجود محدودیت‌های رشته و امکانات ورزشی در گیلان افزود: این استان در حوزه  زیرساخت‌های ورزشی دارای محدودیت‌هایی است از اینرو در تلاشیم شاخص‌های توسعه ورزش‌های همگانی، قهرمانی و حتی بومی‌ محلی را در گیلان گسترش دهیم. 

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم توجه به ورزش‌های بومی ‌محلی در این استان افزود: در گیلان رشته‌های ورزشی بومی‌محلی بسیار زیادی شامل کشتی گیله‌مردی وجود دارد که زادگاه آنان گیلان بوده و توجه به این رشته‌ها منجر به افزایش نشاط اجتماعی در جامعه می‌شود.

عباسی با بیان اینکه تیم‌های فوتبال ملوان‌ بندر انزلی، چوکا تالش، سپیدرود و داماش رشت باعث ایجاد شور و نشاط در گیلان شده اند،  اظهار داشت: تیم‌های فوتبال گیلان باعث شور و نشاط استانی شدند که این امر نشان دهنده قابلیت گیلان در رشته‌های مختلف ورزشی است بنابراین باید به آن توجه شود چراکه درخشش استعدادها را به دنبال دارد. 

وی ورزش‌های ساحلی را یک ظرفیت و بستر مهم برای استان گیلان دانست و تصریح کرد: فوتبال ساحلی در گیلان خود را به خوبی نشان داده ولی باید به ورزشکاران رشته‌های ساحلی به ویژه فوتبال و والیبال توجه ویژه کرده و از این ورزشکاران حمایت کند.

استاندار گیلان با اشاره به ایجاد رشته‌های ورزشی ساحلی در مدارس گیلان افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته مقرر شد تا در برخی از مدارس گیلان رشته والیبال و فوتبال ساحلی ایجاد شود تا از این طریق بتوانیم استعدادهای مختلف را شناسایی کنیم.

دکتر عباسی با گله‌مندی از عدم توجه به رشته قایقرانی در استان گیلان توسط دولت‌های گذشته افزود: به رغم برخورداری گیلان از دریا و تالاب های انزلی و عینک در رشته قایقرانی که ریشه در تاریخ این استان دارد پیشرفت زیادی نکرده که باید در راستای توسعه رشته قایقرانی در گیلان توجه ویژه شود.

وی با اشاره به پایین بودن سرانه امکانات ورزشی در گیلان خاطر نشان کرد: از مهرماه و با آغاز فصل پاییز و بارش، امکان ورزش در اماکن رو باز استان وجود ندارد لذا باید به توسعه سرانه امکانات ورزشی در  کمک شود چراکه بخشی از امکانات و سالن‌های ورزشی به دلیل نبود نظارت کافی با مشکل مواجه شدند.

استاندار گیلان اظهار داشت: دستگاه‌ها و ارگان‌ها باید سالن‌های موجود را در اختیار جوانان و به ویژه روستائیان قرار دهند که در چند وقت اخیر این مهم در حال انجام است.

ورزشکاران حرفه ای نیازمند توجه ویژه وزارت ورزش هستند 

رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست گفت: با توجه به ظرفیت های ورزش قهرمانی و همگانی در گیلان و ورزشکاران حرفه ای در رشته های متنوع، نیازمند نگاه ویژه وزارت ورزش و جوانان به زیر ساخت های ورزشی گیلان هستیم.

سید کاظم دلخوش افزود: تکمیل اماکن و سالن های ورزشی نیمه کاره و رها شده، اختصاص امکانات و تجهیزات ورزشی مناسب، توجه به تیم های ورزشی فعال و حمایت از قهرمانان ورزشی از خواسته های مجمع نمایندگان گیلان از وزیر ورزش و جوانان برای توسعه بیش از پیش حوزه ورزش و تربیت بدنی در این استان است.

در این نشست هر یک از اعضای مجمع نمایندگان گیلان نقطه نظرات خود را برای بهبود وضعیت ورزش و نیز حوزه پر اهمیت جوانان این استان بیان کردند. 

همچنین با اهدائ حکمی از سوی سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان به دکتر عباسی ، استاندار به سمت رییس ستاد برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزشی گیلان منصوب شد.

در این نشست محمد رهبری دارنده مدال طلا  و برنز رشته شمشیربازی،  علی رمضانی دارنده مدال طلا رشته والیبال، الهه پورصالح دارنده مدال نقره والیبال، سارا بهمن یار دارنده مدال برنز کاراته و فائزه رفیعی مقام چهارم رشته شمشیربازی بازی های همبستگی کشورهای اسلامی و امیررضا معصومی دارنده مدال طلای رقابت های جهانی بلغارستان تجلیل شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha