به گزارش ایرنا، سید علی مرعشی افزود: پایگاه شماره یک عمود ۱۱۲، پایگاه شماره ۲ عمود ۲۴۴ بیمارستان امل، پایگاه شماره ۳ عمود ۲۸۵، پایگاه شماره ۴ عمود ۳۲۰همکاری با عتبه علویه، پایگاه شماره ۶ عمود ۴۹۴، پایگاه شماره ۷ عمود ۵۲۷، پایگاه شماره ۸ عمود ۵۷۸ بیمارستان حیدریه، پایگاه شماره ۹ عمود ۷۹۸، پایگاه شماره ۱۰ عمود ۹۵۲، پایگاه ۱۱ عمود ۱۰۸۰، پایگاه شماره ۱۲ عمود ۱۰۹۲، پایگاه شماره ۱۳ عمود ۱۱۲۰، پایگاه شماره ۱۴ عمود ۱۲۲۲ و پایگاه شماره ۱۵ عمود ۱۰۳۱ راهاندازی شده است.
وی افزود: از این تعداد مرکز درمانی چهار مرکز را مراکز سطح یک و مابقی را مراکز سطح دو تشکیل میدهند.
به گفته رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر، پایگاههای شماره یک و ۱۰ به صورت ۱۶ ساعته و سایر مراکز به صورت ۲۴ ساعته به ارائه خدمات درمانی به زائران حسینی خواهند پرداخت.
براساس اعلام ستاد اربعین، هر زائر برای خروج از کشور و شرکت در پیادهروی اربعین نیاز است در سامانه «سماح» سازمان حج و زیارت نامنویسی کند، بیمه شود، کارت بیمه، کارت واکسن به زبان انگلیسی و گذرنامه با ۶ ماه اعتبار و یا برگه گذر موقت اربعین همراه داشته باشد.
همچنین ستاد بازسازی عتبات عالیات که مسئولیت اسکان و تغذیه زائران اربعین را به عهده دارد اعلام کرده که موکبهای ایرانی برای اسکان و پذیرایی از زائرن از شانزدهم تا بیستونهم شهریور در عراق برپا میشوند.
این ستاد اعلام کرده که امسال با توجه به گرمای هوا، بیشترین نیازمندی موکبها، تأمین آب و وسایل سرمایشی است و قرار است ۲۵۰۰ موکب در نقاط مرزی و در خاک عراق از سوی ایرانیها برپا شود که علاوهبر این، در حرمها و صحنهای اطراف آنها امکان میزبانی از زائران فراهم میشود. جز این، هر سال عراقیهای زیادی، زائران را در خانههای خود میپذیرند.
نظر شما