۸۲ طرح صنعتی، گردشگری و کشاورزی در استان اردبیل در اولویت اجرا قرار گرفته است

اردبیل-ایرنا-رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از وجود یکهزار و ۵۰۰ طرح عمرانی نیمه تمام در این استان خبر داد و گفت: ۸۲ طرح در بخش‌های مختلف صنعتی گردشگری و کشاورزی در اولویت تکمیل و بهره‌برداری قرار گرفته اند.

داود شایقی روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها تکمیل این طرح‌ها را در صورت تامین اعتبار در اولویت قرار داده اند.

وی با بیان اینکه سال گذشته  ۳۸ هزار میلیارد ریال منابع به استان اردبیل اختصاص یافته است، افزود: ۱۱ هزار میلیارد ریال از این منابع استانی بوده که مسئولیت توزیع و تخصیص آن با فرمانداران است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اظهار کرد: مهلت جذب اعتبارات سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور ماه تمدید شده و قرار است در مدت باقی مانده تمام دستگاه‌های اجرایی برای جذب صد در صدی این منابع تلاش کنند.

شایقی با اشاره به اعتبارت مصوب سفر رئیس جمهور افزود: ۱۳هزار میلیارد ریال اعتبار از محل سفر رئیس جمهور به استان اختصاص یافته که برای تکمیل طرح‌های آبرسانی، راهسازی و طرح‌های پیشران استان هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح‌های متعدد صنعتی، تولیدی و خدماتی در این استان به عنوان پیشران مورد حمایت و پشتیبانی مالی قرار می‌گیرد ،گفت: تعداد زیادی از این واحدهای صنعتی و تولیدی در بخش کشاورزی، صنعتی، گردشگری و حوزه حمل و نقل و همچنین آب و خاک در حال اجراست که سعی بر این است تا به نتیجه رسیدن این طرح‌ها با جذب منابع ملی و استانی بتوانیم به توسعه و تقویت نهادهای موثر کمک کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با بیان اینکه در سال‌های اخیر بیش از ۸۲ طرح مهم صنعتی، کشاورزی و گردشگری در اولویت اجرا و تکمیل قرار گرفته است، افزود: با اجرایی شدن این طرح‌ها فرصت اشتغال برای جوانان فراهم شده و حجم بزرگی از سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و دولتی هم در استان ایجاد شده است.

شایقی به ابلاغ سند آمایش استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در کنار سند آمایش استان که مبنای برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها قرار می‌گیرد، سند توسعه شهرستان‌ها و همچنین سند توسعه اقتصادی و اشتغال روستاها نیز هدف‌گذاری شده تا توسعه متوازن در مناطق مختلف استان رقم بخورد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل بیان کرد: سالانه برای ۱۲۹ روستای استان که بالای ۴۰ خانوار هستند، سند توسعه اقتصادی و اشتغال تهیه می‌شود که تاکنون برای بیش از ۶۰۰ روستا این سند تهیه و ابلاغ شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha