به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، دکتر «علیرضا ساوری» در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم پاوه افزود: براساس تصمیمات اتخاذ شده در این نشست، طرح پیشگیری از طلاق به صورت ویژه و به شکل پایلوت در شهرستان پاوه در استان کرمانشاه به مرحله اجرا درخواهد آمد.
وی در ادامه اظهار کرد: میزان خطر طلاق در پنج سال اول زندگی بسیار بالا است و این نشانگر ضعف آموزشهای عمومی و عدم تابآوری اجتماعی در جهت حل مسایل زندگی مشترک است. متاسفانه اکثر پرونده های مرتبط با طلاق در شهرستان پاوه در یک سال اول زندگی تشکیل میشود.
ساوری، در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد؛ میانگین طلاق در گروه های سنی ۱۸ تا ۲۴ سال بالاتر از سایر گروههای سنی است.
این مسوول در قوه قضاییه درباره پرونده های مرتبط با دعاوی خانواده و طلاق اظهار داشت: فقدان دانش و مهارت کافی زوجین؛ انتخاب نامناسب همسر و و همسرگزینی؛ عملکرد نامناسب زوجین در زندگی مشترک و بروز برخی از آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد برای یکی از زوجین از جمله مهمترین علل اصلی طلاق در کشور و همچنین شهرستان پاوه محسوب میشود.
مشاور ارشد و رییس دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، برضرورت تخصیص اعتبار و بودجه مجزا برای اجرای طرح پایلوت پیشگیری از طلاق در پاوه تاکید کرد و گفت: تیم پژوهشگر و متخصص از کارشناسان حوزه آسیبهای اجتماعی استان با عزیمت به این شهرستان در جهت اجرای طرح مذکور مسوولین ذیربط را کمک کنند.
وی از مسوولین دادگستری شهرستان پاوه تقاضا کرد تا ضمن نظارت بر عملکرد مسوولین دستگاههای ذیربط برحسن فعالیت آنان در اجرای طرح پیشگیری از طلاق نظارت عالیه را به عمل آورند.
ساروی بیان داشت: این توقع و انتظار از مسوولین جامعه پیشگیری پاوه وجود دارد تا با هماهنگی و همکاری موثر بین دستگاهی شاهد اجرای مطلوب و موثر طرح پیشگیری از طلاق در این شهرستان باشیم که در صورت موفقیت آمیز بودن این طرح قابل تسری به سایر شهرستانهای استان کرمانشاه و بلکه کشور میباشد.
شهرستان مرزی پاوه با ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما