به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی آخرین اقدامات انجام شده در خصوص زمینلرزه و جاری شدن سیلاب در چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران ایران و رییس سازمان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار شد، تاکید کرد: این میزان خسارت از برآورد تخریب خانههای مسکونی، جادهها و زیرساختها، دو هزار و ۸۰۰ تندماهی، چهار هزار رأس دام، ۱۰ هزار هکتار زمینهای کشاورزی بوده است.
وی با اشاره به وقوع سه حادثه در چهارمحال و بختیاری همزمان با یکسال اخیر افزود: زمینلرزه، سیلاب و قطعی آب شهرکرد مهمترین مشکلات این استان در یک ماه اخیر است.
حیدری به نرخ بالای بیکاری و مهاجرت بالا در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: در حادثه اخیر قطعی آب آشامیدنی شهرکرد دشمن برای سوار شدن به موج هنگام این حادثه تلاشهای فراوانی انجام داد.
وی انسجام و وحدت بین مسئولان، مردم، نمایندگان مجلس، نخبگان و خبرگان را از عوامل موفقیت مدیریت بحران در حوادث اخیر چهارمحال و بختیاری دانست و یادآور شد: شرایط توپوگرافی و جغرافیایی این استان بهگونهای است که اجرای طرحهای آبخیزداری در آن باعث بهرهمندی استانهای اصفهان و خوزستان هم خواهد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری ماشینآلات مدیریت بحران را دستگاههایی فرسوده دانست و اظهار داشت: بالا بودن عمر ماشینآلات، مدیریت در هنگام بحران را کُند میکند و این ماشینآلات به نوسازی نیاز دارد.
وی گفت: چهارمحال و بختیاری محرومیت تاریخی و استانی سردسیر است که قبل از سرمای هوا باید نسبت به بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی خسارتدیده در حوادث اخیر آن اقدام شود.
حیدری تاکید کرد: طرح جامع تامین آب پایدار برای آشامیدنی، کشاورزی، صنعت و بخشهای دیگر در دستور کار است.
وی افزود: ساخت مسکن و اشتغالزایی از مهاجرتهای بیرویه جلوگیری میکند و باعث مهاجرت معکوس میشود.
حیدری تصریح کرد: تلاش میکنیم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طرحهای انبوهسازی مسکن در شهرکرد را آغاز کند.
به گزارش ایرنا، سیلاب در تابستان امسال در روستای بارده شهرستان شهرکرد، مناطقی از شهرستانهای کوهرنگ و لردگان چهارمحال و بختیاری گزارش شد.
نظر شما