به گزارش ایرنا مهران فاطمی روز شنبه در آیین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه خواهران که در مدرسه علمیه الزهرا(س) یزد برگزار شد ادامه داد: این، ماموریت و رسالت حوزه علمیه بانوان را در استانی که حسینیه ایران است و به دارالعباده و دارالعلم می شناسیمش، دو چندان کرده است.
وی ادامه داد: وقتی مکاتب شرقی و غربی را مطالعه و تمدن های آن را بررسی می کنیم می بینیم زن عنصری در حاشیه و یک عنصر جنسیتی است که جنسیت او بر بر انسانیتش مقدم شده و نگاه ابزاری به او شده است اما مکتب امام ما مکتب اسلام و الگوی نه شرقی و نه غربیست .
فاطمی اظهار داشت: در مکتب اسلام و امام، نه زن در حاشیه هست و نه جنسیتش بر انسانیتش مقدم شده است و نه ابزار اقتصادی و فرهنگی خاص هست.
به گفته وی زن در مکتب اسلام و امام، عنصری فعال است که در عین حالی که به اصلی ترین وظیفه انسانی اش که تربیت فرزندان و خانواده هست می پردازد و در صحنه هست، جریانی تصمیم گیر و تصمیم ساز و یک عنصر فعال و در صحنه است.
وی به برخی آسیب های اجتماعی موجود در استان هم گریزی زد و افزود: ما یک شهر و استان صنعتی و معدنی هستیم ۲۷۰ هزار دانش آموز و ۹۰ هزار دانشجو داریم.
وی بررسی این مسائل را نیازمند برنامه ریزی دانست و اضافه کرد: در خصوص مسئله جمعیت،رهبری در این زمینه بر دوش ما تکلیف گذاشته اند که باید دید حوزه علمیه خواهران چه نقشی در تبیین این مسئله دارد.
استاندار یزد، کارکردهای عملیاتی حوزه بانوان در کنار کارکردهای آموزشی و علمی را مورد انتظار دانست و گفت: امروز هیچ منعی برای اینکه حوزه های علمیه در امر تصمیم سازی در استان ورود داشته باشند نداریم.
وی ورود حوزه های علمیه به بحث های مطالعاتی و پژوهشی را هم خواستار شد و از آنها خواست در مباحث مختلف جامعه و حتی حوزه های اشتغال بانوان و سایر مسائل ورود کنند و یاریگر استان باشند .
نظر شما