فلسفه فعالیت موکب‌ اداره کتابخانه‌ها اجرای برنامه‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان است

قصرشیرین- ایرنا- دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بازدید از موکب‌های اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه، گفت: در استان کرمانشاه به همت اداره‌کل استان و کتابداران سه موکب برپا شده که فلسفه فعالیت این موکب‌ها اجرای برنامه‌های جانبی ترویجی و فرهنگی برای کودکان و نوجوانان است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ «مهدی رمضانی»، در این بازدید پس از حضور در برنامه روضه‌خوانی اربعین، در جمع کتابداران، افزود: تنها موکب کاملاً فرهنگی که تا پایان مراسم اربعین فعالیت دارد، موکب کتابخانه‌های عمومی است؛ شاید این فعالیت فرهنگی مانند کارهای دیگر زیاد دیده نشود و به ظاهر از جنس خدمات رفاهی نباشد، اما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی اظهار کرد: تاکنون چنین فضایی در اربعین و هیات‌ها نبوده و این چنین فعالیتها جنس دیگری از خدمت است؛ کار فرهنگی در آینده اثرگذار خواهد بود و ما امیدواریم این برنامه‌ها به صورت کامل‌تر و بهتر در سال‌های آینده تداوم یابد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در این مراسم گفت: سه موکب در استان کرمانشاه به همت اداره‌کل استان و کتابداران برپا شده که فلسفه فعالیت این موکب‌ها اجرای برنامه‌های جانبی ترویجی و فرهنگی برای کودکان و نوجوانان است که در قالب یک بسته فرهنگی به موکب‌های ما در چند استان مرزی ابلاغ شده است.

عضو هیات امنای کتابخانه‌های عمومی کشور در ادامه خطاب به همکاران کتابخانه‌های عمومی، خاطرنشان کرد: شما بانی این برکت هستید که خیر آن به کل کتابخانه‌های عمومی بر می گردد. برکت این اقدامات فرهنگی و کارهای شما، بیش از فعالیت‌های جانبی خدمت‌رسانی اجتماعی است؛ لذا شما برای آینده‌سازی تلاش می کنید؛ همچنین امور اجرایی ترویج و توسعه فرهنگی بیش از پیش برای مردم مهم و ارزشمند است.

وی ضمن قدردانی از کتابداران، گفت: حضور کودکان و فعالیت آنه‍ا در کنار عزاداری‌ها بسیار حائز اهمیت است. وظیفه ما دست‌اندرکاران حمایت از چنین برنامه‌هایی است. شعر خوانی، مدیحه‌سرایی و کارهایی از این قبیل ارزش‌های کار فرهنگی است و امیدواریم بتوانیم محافل ادبی را گسترش داده و با برنامه‌های ترویجی بهتری پیش ببریم.

رمضانی در خصوص همراهی و همکاری نیروهای کتابدار و ستادی با یکدیگر، گفت: همگی ما همکار هستیم؛ در استان‌ها نباید تفاوتی بین کتابدار و ستادی و رئیس و مرئوس باشد؛ لذا کار و خروجی آن مهم است؛ چراکه اگر خروجی کار نباشد، هیچ کدام از ما مهم نیستیم.

رمضانی در حاشیه سفر به شهرستان قصرشیرین از پروژه تعمیر و مقاوم‌سازی کتابخانه عمومی دهخدا که بر اثر زلزله آسیب دیده بود و در حال تعمیر است، بازدید کرد.

فلسفه فعالیت موکب‌ اداره کتابخانه‌ها اجرای برنامه‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان است

بازدید وزیر کشور از موکب کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه در مرز خسروی

گفتنی است، در اجرای برنامه‌های فرهنگی موکب شهرستان قصرشیرین، تعدادی از کتابداران و رؤسای ادارات کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌های گیلانغرب و سرپل ذهاب نیز حضور داشتند.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

امسال مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین برای تردد زائران اربعین بازگشایی شده است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند. همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha