ایجاد پنج موزه دفاع مقدس تا پایان سال

تهران - ایرنا - رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: تا پایان امسال، ۵ موزه دیگر در حوزه دفاع مقدس اضافه خواهند شد.

به گزارش ایرنا، سردار بهمن کارگر روز یکشنبه با حضور در نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گزارشی از هفته دفاع مقدس و برنامه های باغ موزه دفاع مقدس ارایه کرد.

وی با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ۲ وظیفه را برعهده دارد، اظهارداشت: علاوه بر نشر آثار وظیفه جلوگیری از فراموشی و تحریف دفاع مقدس نیز برعهده این بنیاد است.

کارگر با بیان اینکه ۱۲ نفر از اعضای هیأت دولت عضو هیأت امنای بنیاد هستند، گفت: در حوزه نشر و با تلاش‌های صورت گرفته میزان نشر آثار دفاع مقدس به ۱۹ درصد رسید و بیش از ۷ هزار عنوان کتاب نیز تاکنون منتشر شده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: ۶۸ پروژه دفاع مقدس تاکنون انجام شده است و به نوعی جعبه سیاه جنگ است و در سال آینده این پروژه‌ها  که مورد توافق تمام دستگاه های کشور است، در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهارداشت: تا پایان امسال، ۵ موزه دیگر در حوزه دفاع مقدس اضافه خواهند شد.

کارگر با اشاره به دفن شهدای گمنام، گفت: تعداد شهدای گمنامی که در سراسر کشور وجود دارند ۱۰ هزار و ۴۲۲ شهید است و ۲ هزار و ۳۰۶ یادمان شهدا نیز در سراسر کشور وجود دارد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیان کرد: تهران دارای ۲۵ هزار شهید، ۶ هزار آزاده و ۶۱ هزار جانباز است و اسناد دفاع مقدس تهران نیز در حال جمع‌آوری است.

وی ادامه داد: شهید گمنام به هیچ وجه در فضای عمومی تهران دفن نمی‌شود مگر آنکه شهرداری تهران تأیید کند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس درباره برگزاری راهیان نور نیز گفت: در سال ۹۶ سند راهیان نور تنظیم شد و قبل از کرونا بیش از ۷ میلیون نفر به راهیان نور رفتند.

وی افزود: در سال ۹۸ نیز بیش از ۶ میلیون نفر به راهیان نور رفتند و ۷۰ درصد این افراد جوانان میان ۱۵ تا ۳۰ ساله هستند و در سال ۱۴۰۰ نیز یک میلیون نفر به راهیان نور رفتند.

وی درباره امنیت زایران سفر راهیان نور نیز گفت: از سال ۹۷ تاکنون به هیچ وجه تصادفات جاده‌ای در راهیان نور نداشته‌ایم.

وی با اشاره به ستادهای گرامیداشت دفاع مقدس گفت: ۴۷۷ ستاد تشکیل شده است.

کارگر با اشاره به موزه دفاع مقدس گفت: این موزه به اداره کل حفظ آثار و نشر دفاع مقدس واگذار شد و شهردار تهران نایب رئیس هیأت امنای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
 

همچنین اعضای شورای شهر پیشنهادات و مسایل خود را درباره گزارش رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با سردار کارگر  مطرح کردند.

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در نود و یکمین جلسه شورا خواستار احیای خانه های ایثار و جهاد در تمام سراهای محلات ایجاد شد.

زهرا شمس احسان رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به نقش بانوان در دفاع مقدس، گفت:  در راه اندازی موزه ها نقش بانوان در دوران دفاع مقدس مورد توجه قرار گیرد و با توجه به تقارن بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس، پیش بینی برنامه هایی برای نسل جدید و همراه کردن دانش آموزان با دفاع مقدس مورد اهمیت است.

علی اصغر قائمی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: شرکتی در حوزه توسعه فضاهای فرهنگی در زمان آقای قالیباف مکلف شد که یادمان مسجد ولیعصر در این شهرک ساخته شود که هنوز به اتمام نرسیده است و تقاضا می شود که جزء برنامه ها قرار بگیرد.

پرویز سروری نایب رئیس شورا نیز بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همکاری آموزش و پرورش در این رابطه، تاکید کرد.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز پیشنهاد کرد که هر ماه از والدین یک شهید در صحن شورا تقدیر شود و گفت: نسل سوم و چهارم باید با روش های نوین، با فرهنگ دفاع مقدس آشنا شوند.

وی بر تولید انیمیشن و بازی های جدید که فراخور ذائقه های مختلف باشد، تاکید کرد.

مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورا نیز عنوان کرد: شأن شهدای هسته ای باید در باغ موزه دفاع مقدس رعایت شود؛ همچنین باید باید هارمونی فضای دفاع مقدس با معماری ایرانی-اسلامی رعایت شود.

سوده نجفی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه شهدای ناجا گمنام و مظلوم هستند، گفت: تقاضای من این است که شهدای ناجا به طور ویژه دیده شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha