به گزارش ایرنا از اعلام روز یکشنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، تقی یاسور علی پور اظهار داشت: مطابق قوانین کشور، اتباع بیگانه نمی توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با پروانه اشتغال مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین نامه های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.
وی ادامه داد: کارفرمایانی که اتباع بیگانه فاقد پروانه کار و یا دارای پروانه کار منقضی شده را به کار بگیرند و یا اتباع بیگانه را در کاری غیر از آنچه در پروانه کار آنها قید شده بپذیرند، شناسایی و مطابق قوانین موجود برای نخستین بار جریمه خواهند شد و پس از این در صورت ادامه از سوی پلیس امنیت و دستور دادستان پلمب خواهد شد.
مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: این گشت های شناسایی با هدف ساماندهی اتباع خارجی و بروز رسانی اطلاعات درباره وضعیت اتباع مجاز، شناسایی اتباع غیرمجاز فاقد پروانه کار معتبر در شهرهای قشم و درگهان تشکیل شده و مشغول فعالیت است.
علی پور با تاکید بر اینکه نیروی کار خارجی برای اشتغال بی گمان باید مجوز رسمی داشته باشند، خاطرنشان کرد: در راستای سیاست های دولت و دستوران مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در زمینه صیانت از نیروی کار بومی و ساماندهی اتباع بیگانه کارفرمایان و پیمانکاران ملزم به استفاده از نیروی کار داخلی هستند.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران و منطقه خلیج فارس تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری - صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.