افزون بر۹۷۰ عنوان کتاب درسی منتشر می‌شود

تهران - ایرنا - رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: در طول سال بیش از ۹۷۰ عنوان کتاب درسی منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، حجت الاسلام علی لطیفی امروز در نشست مشترک وزیر آموزش و پرورش با وزیر فرهنگ جمهوری سوریه اظهارکرد: سازمان پژوهش در واقع بازوی پژوهشی و برنامه ریزی آموزشی در کشور است که وظیفه تولید محتوا و برنامه ریزی آموزشی را به عهده دارد.

وی افزود: این سازمان در طول سال بالغ بر ۹۷۰ عنوان کتاب درسی را منتشر می‌کند که امسال ۱۴۹ میلیون کتاب برای دوره ابتدایی، دبیرستان با گرایش‌های مختلف و دانش آموزان استثنایی چاپ کرده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در سال‌های گذشته محورهای مورد تاکید توجه به مهارت‌ها و صلاحیت‌های سبک زندگی، فناورانه و سواد رسانه‌ای دانش آموزان بوده است که می تواند زمینه همکاری مشترک با سوریه باشد.

حجت الاسلام لطیفی خاطرنشان کرد: مجموعه کتاب‌های علوم اجتماعی در دوره متوسطه برای تقویت شناخت هویت اجتماعی دانش آموزان تهیه شده است که در این کتاب اتفاقات منطقه را بازگو کرده است و می تواند برای همکاری مشترک مناسب باشد.

وی عنوان کرد: محور دیگر همکاری در حوزه آموزش زبان عربی است که در مدارس ما الزامی شده، بنابراین می‌توان از کمک سوریه در این راستا بهره مند شد و کیفیت آموزش این زبان را ارتقا دهیم.

آمادگی همکاری با سوریه در حوزه تولید محتوا و تربیت معلم را داریم

الهام یاوری رییس سازمان استعداد درخشان آموزش و پرورش اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به شناسایی و تقویت استعدادهای درخشان‌ها برای تحقق آرمان‌های جمهوری اسلامی اهمیت بسیاری می دهد.

وی افزود: برای اینکار در سازمان فضای غنی برای شناسایی استعدادها و فضای تربیتی آنها وجود دارد ومشتاق هستیم که تجربه ۴۵ ساله جمهوری اسلامی برای آموزش و المپیادها و فعالیت‌های آموزشی را در اختیار شما در سوریه قرار دهیم.

امکان برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در عرصه بین المللی 

اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در ادامه مراسم اظهار کرد:  برنامه‌های پرورشی و فرهنگی بسیاری لرای ادامه همکاری وجود دارد که مهمترین آنها برگزاری مسابقات قرآن جهان اسلام است.

وی افزود: پیشنهاد می کنم در کشورهای محور مقاومت مسابقات قرآن دانش آموزی برگزار شود، همچنین پیشنهاد راه اندازی اتحادیه جهانی فعالیت قرآنی دانش آموزان را دارم.

وی ادامه داد: پویش‌های بین المللی در حال برگزاری است و همکاری‌های مناسبی در حوزه فرهنگی و هنری مانند سرود و مسابقات مشترک برگزار می شود که امکان تبدیل برخی از آنها در عرصه بین الملل وجود دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آمادگی برای طراحی فضاهای فرهنگی داریم، عنوان کرد: مراقبت از دانش آموزان در برابر فضاهای مجازی و دانش آموزی نیز صورت می گیرد.
 

 می‌توان تجربه حفاظت کودکان در فضای مجازی را در اختیار سوریه قرار دهیم

رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک در ادامه مراسم اظهار کرد: من به عنوان زمینه همکاری پیشنهاد می کنم یک اجتماع برای حمایت کودکان فارغ از نژاد آنها در نظر گرفته شود و هفته دوم مهرماه روز جهانی کودک است، این مناسبت می تواند زمان اجماع مناسبی برای حمایت از کودکان باشد.

مجتبی همتی فر خاطر نشان کرد: کودکان جنگ باید در اولویت باشند ، هرچند جنگ همیشه فیزیکی نیست.

وی یادآور شد: یکی از دغدغه‌های ایران حفاظت از کودکان در برابر فضای مجازی است، تجربه‌های مناسبی در این زمینه داریم که می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

 آمادگی همکاری برای آموزش زبان فارسی در سوریه

معصومه نجفی پازوکی معاون  آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در ادامه مراسم اظهار کرد:  زبان فارسی یکی از چهار زبان کلاسیک دنیاست که  کشورهای آموزش داده می‌شود.

وی افزود: پیشنهاد می کنم  تعامل ما در آموزش زبان فارسی در سوریه و آموزش زبان عربی در ایران باشد. 

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در زمینه محتوای آموزش زبان فارسی و مربیان اعلام آمادگی می‌کنیم که در صورت تشکیل کلاس در سوریه همراهی کنیم. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha