به گزارش خبرنگار ایرنا محمدجواد ساوری روز سهشنبه در نشست میز تخصصی گردشگری استان در مزرعه گردشگری توسکا گرگان اظهار امیدواریی کرد: با تبادل نظر همکاران و جامعه بزرگ حوزه گردشگری در این میزهای تخصصی اتفاقات خوبی در حوزه توسعه زیرساختهای گردشگری رقم بخورد.
وی گفت: یکی از برنامههای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تنوع بخشیدن به محصولات گردشگری کشور است تا همه ظرفیتهای موجود را در گردشگری به خدمت بگیریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان ادامه داد: در سند چشمانداز استان، کشاورزی و گردشگری بهعنوان ۲ محور اصلی توسعه تعیین شده که قرارگیری این ۲ حوزه در کنار یکدیگر در قالب پروژههای گردشگری کشاورزی میتواند عاملی برای رشد اقتصادی باشد.
وی ادامه داد: گلستان با برخورداری از اقلیم گوناگون، غنای محصولات کشاورزی، اقامتگاههای بومگردی متنوع در دامنههای کوهستانی، جلگهای و صحرایی ظرفیتهای بینظیری در حوزه گردشگری کشاورزی دارد.
وی یادآور شد: این استان به عنوان نخستین استان در سال ۱۳۹۹ مجوز اولین پروژه گردشگری کشاورزی را در کشور صادر کرد و به عنوان پایلوت گردشگری کشاورزی معرفی شد.
ساوری در ادامه گفت: اصلیترین عامل در فرار سرمایه در گلستان عدم تسهیلگری در صدور مجوزهاست که با پیشنهاد به استاندار گلستان، کارگروه تسهیلگری صدور مجوزها را تشکیل خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۲۰ دستگاه موازی برای استعلام و صدور مجوز بخش گردشگری وجود دارد که چرخه معیوب صدور مجوز را در حوزه گردشگری استان ایجاد کرده و موجب نارضایتی مردم استان و فعالان این حوزه شده است.
نظر شما