خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۲:۵۸
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84886918
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سازمان ملل: افزایش موارد ابتلا به وبا در سوریه نگران کننده است

نیویورک- ایرنا- سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که افزایش موارد ابتلا به وبا در سوریه نگران کننده است.

سخنگوی سازمان ملل روز سه‌شنبه به وقت محلی افزود، عمران رضا نماینده مقیم و هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سوریه، نسبت به افزایش موارد ابتلا به وبا در سوریه ابراز نگرانی جدی کرده است.

این مقام سازمان ملل ادامه داد، تعداد ۲۰ مورد ابتلا به وبا در حلب، چهار مورد در لاذقیه و دو مورد در دمشق ثبت شده است.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد در همین راستا سازمان ملل خواستار تامین بودجه اضافی فوری برای مهار شیوع وبا و جلوگیری از گسترش آن در سوریه شده است.

"عمران رضا" هماهنگ کننده کمک های بشردوستانه سازمان ملل متحد در سوریه تیرماه امسال اعلام کرد: تخمین زده می شود که درحال حاضر بیش از ۹۰ درصد سوری ها در فقر زندگی می‌کنند و ناامنی غذایی در این کشور به سطحی بی سابقه رسیده است.

وی با بیان اینکه نیازهای بشردوستانه در این کشور بی سابقه است، افزود: امروزه ۱۴.۶ میلیون مرد، زن و کودک  در سوریه به کمک نیاز دارند که ۱.۲ میلیون نفر بیشتر نسبت به سال ۲۰۲۱ و بالاترین سطح از زمان شروع بحران در این کشور است.

 وی تصریح کرد: این افزایش سریع ناشی از یک بحران اقتصادی عمیق، ادامه آوارگی و  جنگ در برخی مناطق کشور و شوک های آب و هوایی است.

تخمین زده می شود که درحال حاضر بیش از ۹۰ درصد سوری ها در فقر زندگی می کنند و ناامنی غذایی در این کشور به سطحی بی سابقه رسیده است.

دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه وضعیت انسانی در سوریه برای میلیون ها کودک، زن و مرد در سراسر این کشور همچنان وخیم است و ۹۰ درصد مردم سوریه زیر خط فقر زندگی می کنند، خواستار تمدید قطعنامه شورای امنیت مبنی بر ارسال کمک‌ها از ترکیه به سوریه که ناقض حاکمیت دمشق است، شد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در شورای امنیت با موضوع سوریه افزود: نیازها از زمان شروع جنگ در ۱۱ سال پیش به بالاترین حد خود رسیده است.

سوریه از اسفند ماه ۱۳۸۹ درگیر بحران ناشی از حمایت برخی از همسایگان و کشورهای غربی و عربی از تروریست‌ها است.

۱۲ میلیون سوری در جریان بحران این کشور در داخل و خارج آواره شدند که ۶ میلیون نفر از آنان در سال‌های اخیر و به دنبال آزادسازی مناطق اشغالی، به خانه‌های خود بازگشته و مابقی به خاطر برخی کارشکنی‌های آمریکا برای گرفتن امتیاز برای مخالفان، همچنان آواره هستند.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با همه گیری بیماری  کووید -۱۹ در این کشور اعلام کرده بود که  شرایط وخیم اقتصادی، تحریم‌ها علیه ملت سوریه و  شیوع ویروس کرونا، میلیونها نفر را بسوی فقیرتر شدن و گرسنگی در سوریه می‌کشاند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha