هاشم داداش پور سهشنبه شب در حاشیه آیین تودیع و معارفه سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ظرفیت هایی راکد از خوابگاه در بسیاری از دانشگاه ها وجود داشت که برای جبران کمبود خوابگاه استفاده شد و در صورت لزوم از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده می شود.
وی تصریح کرد: تلاش زیادی برای تامین خوابگاه مورد نیاز دانشگاه ها شده است تا بازگشایی دانشگاه ها در سال تحصیلی جدید با کمترین چالش انجام شود.
رییس سازمان امور دانشجویان در ادامه از تغییر کاربری ۷۰ هزار خوابگاه دانشجویی در دوران کرونا خبر داد و افزود: بیشتر این خوابگاه ها در اختیار بخش خصوصی بوده است و این مورد مشکلات زیادی را برای تامین خوابگاه در سال تحصیلی جدید ایجاد کرد.
وی عنوان کرد: اگر چه بخشی از ظرفیت خوابگاه های خودگران تغییر کاربری یافته است ولی در این مدت بهسازی و نوسازی خوابگاه های دانشجویی به خوبی انجام شده است.
افزایش ۱۸ درصدی ظرفیت خوابگاه
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در ادامه این گفت و گو اظهارداشت: ظرفیت خوابگاه دانشجویی در سال تحصیلی جدید از ۱۸۰ هزار به ۲۱۷ هزار معادل ۱۸ درصد افزایش یافته است.
مسعود گنجی یادآور شد: امسال ۳۴ هزار دانشجو نیز در خوابگاه استیجاری اسکان می یابند و باید این شرایط را به سمت خوابگاه ملکی تغییر داد.
وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ها در صورت مشکل در تامین بودجه برای خوابگاه استیجاری و خودگردان وام ودیعه مسکن گروهی پرداخت می کند و اجاره بهای خوابگاه های ملکی دانشگاه ها با کمترین افزایش در اختیار دانشحویان قرار می گیرد که کمترین فشار به دانشجویان وارد شود.
بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما