توسعه پژوهشکده میگوی کشور مستقر در بوشهر برنامه راهبردی این استان است

بوشهر - ایرنا- استاندار بوشهر گفت: با توجه به سیاست‌های کلان این استان در حوزه شیلات و آبزی پروری و سابقه ارزشمند پژوهشکده میگوی کشور مستقر در بوشهر، حفظ و توسعه این مرکز اهمیت بالایی دارد و از برنامه های راهبردی است.

به گزارش ایرنا، استاندار بوشهر روز پنجشنبه در بازدید از پژوهشکده میگوی کشور و پروژه گذر ۳۵ متری مجاور آن، افزود: باید فعالیت  پژوهشکده میگوی کشور و مرکز تحقیقات و آموزش منابع طبیعی استان بوشهر که در یک مجموعه قرار دارند، برای تامین نیازهای آموزشی و ترویجی این بخش تداوم و توسعه یابد.
محمدی زاده ادامه داد: اجرای گذر ۳۵ متری مجاور پژوهشکده میگو که عملیات توسعه آن آغاز شده است، باید همراه با تثبیت موقعیت و ارزش افزوده برای این مرکز تحقیقاتی باشد. 

وی با اشاره به فعالیت سرمایه‌گذار خصوصی در اجرای این گذر، تاکید کرد: در کنار گشایش مسیر از این جاده، همچنان پژوهشکده میگوی کشور و مرکز تحقیقات و آموزش منابع طبیعی، جایگاه محوری خود را در منطقه حفظ کنند و بخش خصوصی در اصلاح و توسعه این محدوده مشارکت کنند.

استاندار بوشهر با اشاره به سهم ۵۰ درصدی استان بوشهر در تولید میگوی کشور و گسترش پرورش ماهی در قفس، اظهار امیدواری کرد که ارزش افزوده این گذر، موجب رونق بیشتر اقدامات پژوهشی شود.
وی با شنیدن برنامه‌های اکنون و آینده پژوهشکده و مرکز تحقیقات کشاورزی، قول داد آنها را در برنامه‌های پژوهشی و آموزشی در زمینه شیلات به عنوان یکی از پتانسیل های بسیار مهم استان بوشهر کمک کند.
دکتر دشتیان نسب رئیس پژوهشکده میگوی کشور برنامه‌های پژوهشی در حال اجرای این مرکز را تشریح کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha