به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان تأمین اجتماعی، شهرام غفاری با رد برخی ادعاهای مطرحشده از جمله نامه انجمن داروسازان به رئیسجمهور مبنی بر تأخیر یا تعلل بیمههای پایه در اجرای این طرح گفت: مطالبات داروخانههای طرف قرارداد سازمان تأمیناجتماعی بدون تأخیر درحال پرداخت است و کلیه مطالبات داروخانههای طرف قرارداد تا تیر ماه پرداخت شده است؛ مطالبات مرداد ماه نیز از هفته آینده پرداخت خواهد شد.
وی افزود: بیش از ۱۲ هزار داروخانه مستقل در سراسر کشور، طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی هستند. در اکثر استانها مطالبات تیر ماه به صورت کامل و در برخی استانها از جمله تهران، به صورت علیالحساب پرداخت شده و تنها بخش اندکی از مطالبات باقی مانده است. تنها مطالبه داروخانهها از سازمان تأمیناجتماعی مربوط به ماه مرداد است که مطابق با روال جاری از هفته آینده پرداخت میشود.
غفاری ادامه داد: روال جاری پرداختیهای تأمیناجتماعی این گونه است؛ که مستمری بازنشستگان از بیستم تا سیام هر ماه پرداخت شده و پس از آن مطالبات مراکز درمانی از جمله مطالبات داروخانهها پرداخت میشود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی گفت: با الکترونیکی شدن نسخ (که امروز حدود ۹۵ درصد از نسخ الکترونیکی هستند) میتوان با سرعت بیشتری پرداختها را انجام داد.
وی تاکید کرد: در استانهایی که نسخه الکترونیک بیشتری تولید میشود، پرداختیها بدون تأخیر بوده و پرداخت علیالحساب در برخی استانها نیز ناشی از تعداد بیشتر نسخ کاغذی است.
غفاری افزود: در گذشته مطالبات مراکز دارویی بعضاً با چند ماه تأخیر و مثل سایر مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت میشد، اما با مبلغ ۲۴۰۰ میلیارد تومانی که در اجرای طرح دارویار از سازمان برنامه و بودجه پیش از اجرا، دریافت شده است، پرداخت مطالبات داروخانهها بهروز شده است.
وی همچنین با اشاره به نامه انجمن داروسازان به رئیسجمهوری، ضمن تکذیب ادعاهای مطرح شده در این نامه، گفت: مطالب مطرح شده از سوی انجمن داروسازان و نامه ارسالی این انجمن به ریاستجمهوری نمیتواند ناشی از کماطلاعی باشد و تنها میتوان گفت ناشی از کملطفی این همکاران است.
به گزارش ایرنا، در طرح «دارویار» تعداد داروهای تحت پوشش افزایش یافته و ۱۰۰ قلم از داروهای پرمصرف نظیر داروهای سرماخوردگی و ۳۶۶ قلم از داروهای ضروری پرمصرف برای بیماران مزمن اعم از بیماران دیابتی و فشار خون تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
هدف از این طرح، افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه بوده و باید هزینههای مربوط به بیماران (پرداخت از جیب مردم) کاهش یابد.
این طرح از بامداد ۲۳ تیر ماه آغاز و با نام طرح «دارویار» نامگذاری شد.
نظر شما