به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری مازندران ، سید محمود حسینی پور دوشنبه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت نخستین سالگرد علامه حسن زاده آملی افزود: ایشان در جمع علما به استاد اخلاق معروف هستند و شخصیت هایی همچون ایشان در زمان حیات شان بدنبال نام و نشان و جایگاه های دنیوی نیستند.
وی ادامه داد: این شخصیت نامی جهان اسلام از نظر علمی، اخلاقی و فضیلت های انسانی برای مومنان شناخته شده است و در دل مومنان جای دارند و آنهایی که باید قدرشناس باشند، قدر و شان این فقیه صمدانی را می دانند.
استاندار مازندران گفت: برای آن بخش از جامعه که هنوز از ابعاد و عمق وجودی و شخصیت بزرگ معنوی این مرد والامقام و بزرگ اطلاعات لازم را ندارند، وجوه و ابعاد ۷۰ سال مجاهدت و سلوک عرفانی و الهی ایشان را با روش ها و محتویات فاخر باید شناساند.
حسینی پور با بیان اینکه الگوهای اخلاقی و فرهنگی متعالی مانند یک سد در برابر خرده فرهنگ ها، آسیب های اجتماعی و هجمه های فرهنگی عمل می کنند، ادامه داد: در صورتی که بتوانیم به بهترین نحو این شخصیت را در استان معرفی کنیم، با توجه به افکار عرفانی و سیر و سلوکی که این شخصیت و انسان کامل داشتند، می توانیم یک الگوی منحصر به فرد در جهان اسلام و عصر حاضر را به جامعه و جوانان جویای معرفت معرفی کنیم.
نماینده عالی دولت در استان مازندران با بیان اینکه منطقه” ایرا”با توجه به اینکه زادگاه و مزار آیت الله حسن زاده آملی است باید در آینده با مدیریت راهبردی در شهرستان و استان به پایگاه بزرگ معنوی و گردشگری مذهبی تبدیل شود ، افزود: در این راستا باید اقدامات زیادی صورت گیرد تا در این منطقه از کل کشور شاهد استقبال گردشگران و مسافران باشیم.
حسینی پور تصریح کرد: ستاد گرامیداشت علامه حسن زاده آملی باید در طول سال فعالیت و برنامه داشته باشد و به ستاد دائمی تبدیل شود.
وی گفت: یکی از مهم ترین شاخص های علامه حسن زاده آملی، انقلابی گری ایشان بود و در مواقعی که نظام به ایشان نیاز داشته است ورود کردند و با شجاعت، مواضع خود را در بزنگاه های تاریخ شفاف بیان کرد لذا ابعاد مختلف شخصیتی و آثار آن عالم ربانی باید مورد تحقیق قرار گیرد.
دوم مهرماه اولین سالگرد رحلت حضرت علامه حسن زاده آملی است .
نظر شما