۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84892065
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

در نخستین روز حضور رئیس جمهور در نیویورک چه گذشت؟

۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳
کد خبر: 84892065
در نخستین روز حضور رئیس جمهور در نیویورک چه گذشت؟

نیویورک – ایرنا- آیت الله سید ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهوری اسلامی ایران بعد ازظهر دوشنبه به وقت محلی (۲۸ شهریور ماه) در صدر هیاتی بلند پایه برای شرکت در نشست سران هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد فرودگاه جان اف کندی  نیویورک شد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری را در سفر به نیویورک ، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهوری، محمد جمشیدی معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور، علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه و وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همراهی می کنند.

استقبال مقامات ایرانی در فرودگاه نیویورک از رییس جمهوری

 آیت الله رئیسی  در بدو ورود به نیویورک در  فرودگاه جان اف کندی نیویورک مورد استقبال امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده جدید دائم ایران در سازمان ملل ، رضا نجفی معاون حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه، مهدی عاطفت سرپرست دفتر حفاظت از منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن و جمعی از دیپلمات های جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل قرار گرفت.

در نخستین روز حضور رئیس جمهور در نیویورک چه گذشت؟

از هوای گرم نیویورک در روز تا حضور بیشمار نیروهای امنیتی و پلیس در فرودگاه جان اف کندی

هوای نیویورک هنگام ورود رئیس جمهور بسیار گرم بود اما نزدیک به غروب از گرمای آن کاسته شد . معمولا هوای نیویورک در تابستان و ایام گرم سال نیز شرجی است و باران هایی که می بارند، از گرمای هوا تا حدی می کاهند و آن را قابل تحمل می کنند.

نیروهای امنیتی و پلیس آمریکا از بخش های مختلف، این روزها در فرودگاه جاف ان کندی نیویورک حضور چشمگیری دارند و ظهر هنگام، موقع ورود سران و رهبران جهان زیر چادرهای سفیدی می ایستند که این روزها برپا کرده اند.

وسایل و تجهیزات خبرنگاران ، عکاسان و فیلمبرداران هنگام ورود هیات های هر کشور در این فرودگاه توسط ماموران پلیس و امنیتی آمریکا با استفاده از دستگاههای پیشرفته و نیز بعضا سگ هایی که همراهشان هست، بازرسی می کنند و اصحاب رسانه را نیز تک تک بازرسی کرده و برای جلوگیری از هرگونه بی نظمی؛ فیلمبرداری هنگام انتظار خبرنگاران و فیلمبرداران برای ورود هیات های کشورهایشان ممنوع است.

سفر آیت الله رئیسی، نخستین حضور رئیس دولت سیزدهم در نیویورک برای سخنرانی در بزرگترین گردهمایی دیپلماتیک سران جهان است. رئیس جمهور سال گذشته به دلیل بیماری همه گیر کووید -۱۹ همچون بسیاری از رهبران و سران جهان بصورت ویدئو کنفرانس در مجمع عمومی سالانه سازمان ملل شرکت کرد.

در واقع می توان گفت، هفتاد و هفتمین نشست  مجمع عمومی سازمان ملل در روز سه شنبه نیز نخستین گردهمایی سران جهان پس از بیماری همه گیر کووید -۱۹ از سال ۲۰۱۹ خواهد بود.

سخنرانی رئیس جمهور ایران صبح چهارشنبه به وقت محلی

نشست امسال مجمع عمومی سازمان ملل از ساعت ۹ صبح سه شنبه به وقت محلی با سخنان آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل و چابا کروشی رئیس این دوره از مجمع آغاز خواهد شد.

قرار است آقای رییسی صبح چهارشنبه به وقت محلی ( بعداظهر به وقت تهران ) بعنوان دومین سخنران در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند و بایدن بر اساس فهرست اعلامی سخنرانان از سوی سازمان ملل، نفر هفتم است که در واقع چند نفر پس از رئیس جمهور ایران سخنرانی خواهد کرد.

بر اساس سنت همیشگی، برزیل نخستین کشوری است که هر ساله در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می کند و پس از آن رئیس جمهوری آمریکا؛ اما امسال، سخنرانی جو بایدن به دلیل حضور او در مراسم تدفین ملکه انگلیس به روز چهارشنبه موکول شده است.

در نخستین روز حضور رئیس جمهور در نیویورک چه گذشت؟

سفری برای تبیین دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران

سفر آیت الله رئیسی به نیویورک به دعوت آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل برای شرکت در نشست سران هفتاد و هفتمین مجمع عمومی این نهاد بین المللی صورت گرفته است و همچنان که رئیس جمهور قبل از ورود به نیویورک نیز بیان کرد فرصتی برای بیان دیدگاه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نظرات جمهوری اسلامی و دیدگاههای منطقه قابل تبیین است که باید از این فرصت‌ها برای تبیین آن استفاده کرد، گفت: این سفر فرصتی برای بیان اقداماتی است که گاهی شنیده نمی‌شود زیرا فضای رسانه‌ای جهان تحت تسلط قدرتهای بزرگ است.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: باید از این فرصت‌ها برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران و بیان مظالم و ظلم‌هایی که نسبت به ملت بزرگ ایران انجام شده و ظلم‌هایی که امروز مردم در عالم به ویژه علیه ملتهای تحت ستم روا می‌شود، بهره گرفت.

قرار است رئیس جمهور علاوه بر شرکت و سخنرانی در نشست سران هفتادو هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل، دیدارهای دو جانبه و جانبی با سران کشورها و شخصیت های بین المللی داشته باشد که از روز سه شنبه به وقت محلی آغاز می شود و رئیس جمهور برنامه های فشرده ای خواهد داشت از دیدارهای دو جانبه و جانبی تا حضور در جمع ایرانیان مقیم آمریکا و دیدار با برخی چهره‌هایی که درخواست ملاقات داشتند.

اما همچنانکه رئیس جمهور چندین بار اعلام کرده اند هیچ زمینه‌ای برای مذاکره یا ملاقات با آمریکایی‌ها برنامه ریزی نشده و هیچ دیداری با آنها نخواهد داشت.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران نیز که رئیس جمهور را در این سفر همراهی می کند، عصر دوشنبه به وقت محلی با وزیران خارجه کره جنوبی، قطر و لبنان بصورت دو جانبه در محل اقامت خود درباره مسائل دو جانبه، منطقه ای و بین المللی گفتگو کرد.

تدابیر شدید امنیتی در اطراف سازمان ملل و حضور پررنگ خبرنگاران رسانه های مختلف جهان

به گزارش ایرنا، امسال پس از بیش از دو سال از شروع کرونا،  علاوه بر حضور خبرنگاران رسانه های مقیم در سازمان ملل، خبرنگاران، عکاسان و فیلمبرداران دهها رسانه و شبکه بین المللی از کشورهای مختلف جهان نیز حضور فعالی دارند و تقریبا تمام محوطه مقابل سازمان ملل را خبرنگاران رسانه های مختلف جهان برای انتشار گزارش های تصویری خود گرفته اند.

به دلیل برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل در سطح سران و رهبران جهان، تمام خیابان های محدود به این نهاد بین المللی تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد و با حضور سران جهان نیز بر این محدودیت ها بیش از پیش افزوده می شود و فقط معدودی از خیابانها برای ورود به سازمان ملل باز هستند و حتی ساکنان این منطقه از طریق خیابان های خاصی باید تردد کنند. پلیس نیویورک و دیگر نیروهای پلیس و امنیتی آمریکا حضور پررنگی دارند.

رفت و آمد در خیابان اول منهتن نیویورک که سازمان ملل واقع شده، بسیار تحت کنترل و محدودیت قرار دارد و تمامی خیابان های منتهی به آن به جز خیابان ۴۴ که هتل محل اقامت بسیاری از سران کشورهای جهان بوده،  تقریبا مسدود است.

ورودی خیابان ۴۲ سازمان ملل نیز که خبرنگاران مقیم سازمان ملل همواره از طریق آن تردد می کنند، این روزها بسته است و آنها باید از خیابان ۴۷ و طی مسافت بسیار و ایست و بازرسی های متعددی عبور کنند.محوطه مقابل درب خیابان ۴۲ که معمولا محل تجمعات مختلف بوده، نیز برای تجمعات همچنان باز است.اما دو ردیف نرده های آهنی در مقابل آن نصب شده و پلیس حضور دائمی دارد که ورود آنها به غیر از آن محدوده را ممنوع می سازد. البته تجمعات در دیگر خیابان های منهتن از جمله تایمز اسکوئر به رغم حضور پلیس و نیروهای امنیتی و با کسب مجوز برگزار می شود.

درب ویژه  خیابان ۴۶ همچون همیشه برای ورود و حضور دیپلمات ها و مقامات ارشد جهان، باز است.
 در نخستین روز حضور رئیس جمهور در نیویورک چه گذشت؟

سخنرانی رییس جمهوری در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل متحد

 آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر دوشنبه به وقت محلی در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل که با همکاری یونسکو برگزار شد، حضور یافت و در سخنانی دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران در حوزه آموزش را برای شرکت کنندگان تبیین کرد .

وی با بیان اینکه معتقدیم تحول در آموزش بدون توجه به خانواده، عدالت و معنویت میسر نخواهد بود، گفت: ایران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خود را با ابتناء به فلسفه تربیتِ ایرانی- اسلامی و بدون اتکا به رویکردهای تک بعدیِ سکولارِ موجود در سند ۲۰۳۰ تدوین کرده است.

دکتر رییسی اظهار داشت: متاسفانه فرهنگ سلطه، منفعت خود را در عقب نگه داشتن کشورهای دیگر تعریف کرده و با ایجاد نظام جهانی ناعادلانه و با سوءاستفاده از سازمان‌های بین‌المللی و تدوین منظومه‌های فکری- فرهنگی خویش مانع رشد و پیشرفت کشورهای دیگر شده‌ است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha