به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز سه شنبه در نشست برنامه ریزی مهارت آموزی استان بوشهر افزود: این افراد در ۱۲۵ حرفه مهارت های لازم را فرا گرفتند و تلاش میشود حرفه های آموزشی ارائه شده به ۱۴۰ حرفه افزایش یابد.
وی اضافه کرد: امسال براساس آمار سامانه رصد اشتغال از اول سال تاکنون ۱۰ هزار و ۶۰۳ نفر زیرپوشش آموزشهای مهارتی محیط کسب و کار واقعی در این استان قرار گرفتند که از این شمار ۶ هزار و ۷۰۰ نفر مادل ۶۵ درصد از مهارتآموزان وارد بازار کار، چرخه تولید و اشتغال شدند.
دراهکی بیان کرد: ترویج کسب مهارتهای فنی و حرفهای و آموزشهای مفید و مؤثر عملی برای اشتغال نوجوانان و جوانان در آینده، ضرورتی غیرقابل انکار است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر اظهار کرد: ۵۲ درصد از ورودیهای حوزه مهارت آموزی فنی و حرفه ای بوشهر، فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که این نشان میدهد در حوزه آکادمیک قابلیتهای حرفهای برای ورود به بازار کار در افراد ایجاد نمیشود.
دراهکی افزود: طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان در حین تحصیل با تعامل وزات علوم و سازمان فنی و حرفه ای اجرا می شود و درقالب این طرح دانشجویانی که درحال تحصیل هستند، مهارت لازم را هم راستا با رشته تحصیلی خود برای ورود به بازار کار کسب میکنند.
وی با اشاره به نقش مهم اصناف در آموزش مستقیم محیط واقعی کار گفت: ما آموزش و ارتقای مهارت نیروی کار را در مراکز جوار و بین کارگاهی دنبال میکنیم و امید میرود که هر کارخانه و صنعتی در استان بوشهر یک مرکز جوار کارگاهی داشته باشد همچنین به دنبال کیفیت افزایی این مراکز نیز هستیم.
دراهکی، توسعه مهارتآموزی در صنایع و بنگاههای اقتصادی و به روز رسانی مهارت شاغلان را از اهداف برجسته این طرح برشمرد.
وی افزود: آموزش فنی و حرفه ای یعنی مرتبط کردن آموزش با دنیای کار و در این شرایط اگر بخواهیم از آموزش کارگران و کارکنان، به عنوان رکن بهره وری در سازمان ها و اصناف کمک بگیریم، باید موضوع آموزش کارگاهی را جدی گرفته و برای آن برنامه ریزی داشته باشیم.
دراهکی تاکید کرد: باید استعدادهای موجود در منطقه را تبدیل به دانش، علم و مهارت کرد و مهارت کسب شده به ثروت تبدیل شود.
وی اضافه کرد: با آموزش اصولی زمینه های اشتغال پایدار فراهم میشود و یکی از شاخصههای جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است را در همین آموزش مهارت ها میتوان خلاصه کرد.
دراهکی، برگزاری دورههای مهارتی را مبتنی بر نیاز روز و بازار کار استان بوشهر دانست و گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر از تعامل با کارآفرینان استقبال میکند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر گفت: چنانچه فردی ایده کارآفرینی در کنار آموزش داشته باشد، میتواند به مراکز این اداره کل در استان بوشهر مراجعه کند.
دراهکی با بیان اینکه اجرای آموزشهای مهارتی در مناطق محروم و حاشیه شهرها از رسالتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است افزود: ارائه آموزشهای مهارتی به متقاضیان در مراکز آموزش فنی و حرفهای این استان، با حضور کارآفرینان مطرح و به صورت تولیدی و آموزشی انجام میشود.
نظر شما