به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سهشنبه در نود و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران مصوبه کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر تغییر نام ۷ معبر، یک پل و دو بوستان را در دستور کار قرار دادند.
بر اساس این گزارش، کوچه یوسفی واقع در منطقه ۹ به نام شهید آقامعلی میرزایی، کوچه عالمی در منطقه ۱۰ به نام شهید فرهاد دالایی، کوچه آزاد در منطقه ۱۰ به نام شهید عزیز کسبکار، کوچه نهاوندی در منطقه ۱۵ به نام شهید حسین رضا خان نژاد تغییر نام داد.
همچنین خیابان بیست و یکم غربی در منطقه ۲۱ به نام شهید علی محمودی، معبر فاقد نام در منطقه به نام شهید مجید سلیمی زاده و خیابان پرواز در منطقه ۲۲ به نام شهید فرهاد مروتی تغییر داد.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین مصوبه نامگذاری بوستان فاقد نام در منطقه ۱۵ و را به نام شهیدان زینال حسینی و بوستان فاقد نام دیگر در جنوب غربی تقاطع بزرگراه خاوران و امام علی(ع) را به نام شهید مهدی ضیغمی کاشانی نامگذاری کردند.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین با نامگذاری یک پل فاقد نام در منطقه ۲۲، تقاطع بزرگراه شهید خرازی و آیت الله مهدوی کنی به نام شهید سید محسن نقیبی موافقت کردند.
مصوبه نحوه صدور مجوز حفاری در شهر تهران اصلاح شد
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه خود، بررسی لایحه «اصلاح مصوبه نحوه صدور مجوز حفاری در شهر تهران» را در دستور کار قرار دادند.
عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در توضیح این لایحه گفت: این موضوع مالی است و معاونت فنی و عمرانی در حوزه نگهداشت شهر دخالت دارد و ورود پیدا می کند.
وی افزود: در حوزه شهرسازی نیز پیشنهاد داده ایم که فرآیند صدور مجوز حفاری، ابتدا از معاونت معماری و شهرسازی عبور پیدا کند و طرح های تفصیلی در آن لحاظ شود و پس از تأیید آن وارد محاسبات فنی و عمرانی شود تا هم پروژه های عمرانی به شفافیت برسند و هم معارضین تأسیساتی برطرف شود.
وی اظهارداشت: حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد تومان از طرح های فنی و عمرانی تعیین تکلیف نشده است.
شعبانی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان مجوز صادر کرده ایم و در تمامی پروژه های عمرانی نیز اقدام اجرایی می کنیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری عنوان کرد: از مرداد ماه امسال بر اساس اعلام ریاست جمهوری در قانون درآمدهای شهرداری، شرکت های خدمات رسان ملزم به رفع معارضین تأسیساتی شده اند.
وی عنوان کرد: با این وجود شرکت های خدمات رسان اعلام کرده اند که به دلیل واقع شدن در ماه های میانی سال بودجه ای برای این موضوع نداریم.
اجرای ۴۰ طرح عمرانی در پایتخت
شعبانی در ادامه توضیح داد که ۶۰ طرح عمرانی در شهر تهران وجود دارد که از این تعداد، عملیات عمرانی ۴۰ طرح آغاز شده و ۲۰ طرح نیز در آستانه آغاز قرار گرفته است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه حتی برای رفع معارض پروژه های عمرانی باید تفاهم نامه امضا کنیم و در سال آینده مبالغ را دریافت کنیم، گفت: دو بدنه سخت و سنتی در شرکت های خدمات رسان وجود دارد و نمی خواهند به سمت روش های نوین بروند.
در نهایت اعضای شورای شهر لایحه «اصلاح مصوبه نحوه صدور مجوز حفاری در شهر تهران» را با ۱۷ رأی تصویب کردند.
مجوز معاملات مربوط به خرید قطعات یدکی و اورهال مترو صادر شد/ ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اضافه می شود
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه خود، بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص« اعطای مجوز به شهرداری تهران (شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه ) جهت انجام معاملات مربوط به خرید قطعات یدکی و تعمیرات اساسی (اورهال) تجهیزات ثابت و متحرک متروی تهران» را در دستورکار قرار دادند.
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران درباره این لایحه اظهارداشت: این لایحه، سقف مبلغ قرارداد را ۱۹۹.۵ میلیارد تومان در معاملات نقدی و ۳۳۹ میلیارد تومان نیز از محل املاک تعیین کرده است.
سید مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره این لایحه توضیح داد و اظهار داشت: بر اساس ایرادات سازمان بازرسی، سقف اختیارات شهردار در معاملات مشخص شده و با توجه به اینکه بخشی از منابع قرارداد از منابع عمومی شهرداری است باید ضابطه تبصره ۱۳ رعایت شود.
وی اظهارداشت: علاوه بر قرارداد ۸۰۰ میلیارد تومانی برای مترو، قراردادی با شرکت واگن سازی با مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان بسته شده که بیشتر از سقف تعیین شده در تبصره ماده ۱۳ است.
شفیعی، مبلغ قرارداد با وزارت کشور را ۲ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این قرارداد ظرف روزهای آینده برای تأمین قطعات یدکی منعقد خواهد شد.
معاون شهردار تهران ادامهداد: اگر منابع تأمین شود، کل اورهال مترو را با همین مبلغ انجام می دهیم.
شفیعی ادامه داد: همچنین قراردادی برای مرکز فرمان خطوط یک و ۲ مترو با شرکت CRSE به مبلغ ۳۶۰ میلیارد تومان داریم و همچنین قرارداد دیگری برای تأمین تجهیزات ایستگاهی نیز به مبلغ ۴۴۰ میلیارد تومان با شرکتهای متولی آماده است.
معاون شهردار تهران گفت: سرجمع این قراردادها به چهار هزار میلیارد تومان میرسد؛ درخواست داریم تبصره ماده ۱۳ برای قراردادها، اختیاراتی را به شرکت بهره برداری تفویض کرده تا بتواند از این شرایط بهره برداری کند.
وی خاطرنشان کرد: قرار بر این بود تا پایان شهریورماه ۵۵۰ دستگاه اتوبوس اورهال شود که تاکنون ۳۸۲ دستگاه تاکنون اورهال شده و در تعدادی از این اتوبوسها نیز دستگاه کارتخوان در حال نصب است.
به گفته وی، ایران خودرو دیزل نیز قول داده ۲۰۰ دستگاه خودرو ظرف امروز و فردا تحویل دهد.
شفیعی افزود: ۷۱۶ دستگاه اضافه نسبت به ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه که قبل از این وعده داده شده بود، وارد ناوگان خواهد شد.
در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۸ رأی لایحه را تصویب کردند.
بر این اساس تصویب شورا، سقف مجوز شهرداری برای مجموع قراردادهای شرکت بهرهبرداری مترو در سال ۱۴۰۱ به چهار هزار میلیارد تومان رسید.
۱۵ باغ برای شهر تهران حفظ شد
اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین در ادامه جلسه خود پرونده ۱۶ پلاک ثبتی را در دستور کار قرار دادند.
بر این اساس اعضای شورای اسلامی شهر تهران، ۱۵ پلاک ثبتی را باغ تشخیص دادند و یک پلاک ثبتی برای بررسی بیشتر از دستور کار خارج و به کمیسیون برگشت داده شد.
نظر شما