به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا، سخنگوی «لیز تراس» گفت که رهبران دو کشور «در مورد تعدادی از چالشهای جهانی که انگلیس و ایالات متحده برای حل آنها با یکدیگر همکاری نزدیک دارند، از جمله تلاش برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای، گفتوگو کردند.»
دو طرف همچنین در مورد دیگر تحولات بینالمللی از جمله جنگ در اوکراین، آنچه تهدید ناشی از چین و روسیه خوانده شد، تغییرات آب و هوایی و مناقشه ایرلند شمالی گفتوگو کردند.
رئیس جمهور آمریکا پیشتر در اظهارات مشابهی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ادعای آمادگی این کشور برای بازگشت به توافق هستهای را تکرار و عنوان کرده بود که واشنگتن به دنبال جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است.
او همچنین با چشمپوشی از نقش این کشور در نابودی برجام مدعی شد که واشنگتن درصورت پایبندی ایران به تعهداتش در توافق هستهای آماده بازگشت متقابل است.
این درحالیست که تجربه ماهها مذاکرات در وین ثابت کرد کاخ سفید دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیمگیری برای بازگشت به توافق هستهای را ندارد و از این منظر، به تاکتیک مقصرنمایی و تعیین ضربالاجلهای ساختگی علیه ایران متوسل شده است.
جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشت که اگر آمریکا به عنوان مقصر وضع موجود، اراده به خرج دهد و مطالبات منطقی ایران و الزامات شکلگیری یک توافق پایدار را بپذیرد، توافق نهایی برای از سرگیری اجرای برجام حاصل خواهد شد.
نظر شما