امام جمعه اراک: تربیت نسلی متعهد و انقلابی رویکرد آموزش و پرورش باشد

اراک - ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تربیت و پرورش نسلی با تقوا، متعهد، انقلابی و متفکر باید رویکرد اصلی آموزش و پرورش باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» روز شنبه در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در هنرستان ساعی آموزش و پرورش استان مرکزی، افزود: آشنا سازی دانش آموزان با آموزه های قرآن کریم و سیره اهل بیت(ع)، نسل جوان را در مقابل هجمه‌های فرهنگی دشمنان بیمه می کند، بنابراین معلمان و مسوولان آموزشی وزارت آموزش و پرورش باید ضمن ارائه مطالب درسی به این مهم نیز توجه ویژه داشته باشند.

وی ادامه داد: برای رسیدن به جامعه‌ای ایده‌آل، پیشرفته و پویا که در آن انسان‌ها صاحب حق و حرمت باشند، باید اخلاق و معنویت چاشنی نظام آموزشی باشد و متولیان امر باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند. 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه ۲۸۰ هزار دانش‌آموز در استان مرکزی امسال به مدرسه می‌روند، اظهار داشت: ۲۵ هزار نفر از مجموع این دانش آموزان وارد کلاس اول دوره ابتدایی شده و ۲۵۵ هزار نفر در سایر دوره‌های آموزشی سال تحصیلی جدید را در این استان آغاز کردند.

آیت الله دری نجف آبادی اضافه کرد: تعداد دانش آموزان با احتساب معلمان و سایر افراد شاغل در حوزه آموزش استان مرکزی در سال تحصیلی جدید به ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد که با توجه به جمعیت استان ظرفیت قابل توجهی محسوب می‌شود.

امام جمعه اراک با یادآوری شیوع ویروس کرونا در کشور و استان مرکزی خاطرنشان کرد: دانش آموزان پس از ۲ سال آموزش غیر حضوری امسال به صورت حضوری سال تحصیلی را در این استان آغاز می‌کنند.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: ۲۰ میلیون دانش آموز، دانشجو و طلبه امسال در کشور آموزش خود را به صورت حضوری آغاز کردند که ۱۳ تا ۱۴ میلیون نفر این افراد را دانش آموزان تشکیل می دهند.

وی اظهار داشت: پدران و ماداران نباید مسئولیت آموزش دانش آموزان را تنها برعهده آموزش و پرورش قرار دهند بلکه باید در تربیت فرزندان خود همکاری لازم را با آموزش و پرورش داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: نیاز است رسانه‌ها، صدا و سیما، شورای اسلامی کلانشهر اراک، نیروهای نظامی و انتظامی و سایر دستگاه‌های استان همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای ارتقای امنیت، رفاه عمومی جامعه و سلامت اجتماعی داشته باشند تا این باغ لاله‌های نورانی به ثمر بنشیند.

آیت الله دری نجف آبادی با یاد آوری آغاز هفته دفاع مقدس، رحلت پیامبر اعظم(ص)، شهادت امام رضا(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی افزود: سیره اولیاء و انبیای الهی باید الگوی رفتار آحاد جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان قرار داشته باشد.

استاندار مرکزی نیز در این نشست امید را از جمله مهمترین مولفه‌های ساختن آینده مطلوب عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری نیز در گام دوم انقلاب، امید به آینده را مورد تاکید قرار داده‌اند که باید مورد توجه قرار گیرد. 

«فرزاد مخلص الائمه» افزود: دومین عامل ساخت آینده مطلوب اراده‌های پولادین است و آحاد جامعه به خصوص  نسل جوان باید این اراده را در خود تقویت کنند. 

وی ادامه داد: آینده پیش روی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در گرو اراده نسل جوان کشور است و اکنون که ویروس کرونا پس از بیش از 2 سال با همت دانشمندان، مردم و خانواده‌ها کنترل شده و تلفات این بیماری به حداقل رسیده‌ باید نسل جوان تلاش برای ساخت آینده روشن و در شان انقلاب اسلامی را در دستور کار خود قرار دهند.

استاندار مرکزی یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران با وجود تمامی توطئه‌ها و دشمنی‌های دشمنان با قدرت به مراتب بیشتر از گذشته با رهبری و هدایت مقام معظم رهبری وارد دهه پنجم و چلواره دوم خود شده‌ در صورتی که بسیاری از انقلاب‌های جهان دهه سوم خود را نیز ندیده‌اند.

مخلص الائمه گفت: سرحدات مرزهای اقتصادی و سیاسی انقلاب اسلامی اکنون با هدایت های مقام معظم رهبری کیلومترها جلوتر از سرحدات مرزهای جغرافیایی کشور افزایش یافته‌ است.

وی با تشکر از برگزاری آیین سال تحصیلی جدید در هنرستان ساعی شهرستان اراک افزود: برگزاری این آیین در هنرستان نشان از توجه دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی به مهارت آموزی و تعلیم فنی و حرفه‌ای در کشور است.

استاندار مرکزی ادامه داد: آینده تداوم حال و گذشته است و تصمیم گیری امروز نسل جوان جامعه در فراگیری مهارت نقش مهمی در ساختن آینده موفق و مطلوب برای آنان دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: توجه به مدارس دولتی و غیرخاص از سیاست‌های مهم نظام جمهوری اسلامی و وزارت آموزش و پرورش است و کاهش آسیب ها در مدارس دولتی از برنامه‌های اولویت دار آموزش و پرورش این استان است.

«احمدرضا نوازنی» افزود: مقرر شده‌ دبیران آموزش و پرورش استان مرکزی در سال تحصیلی جدید نیمی از وقت خود را در مدارس دولتی و نیم دیگر آن را در مدارس خاص و تیزهوشان تدریس کنند تا سال آینده برگزیدگان کنکور از مدارس عادی افزایش یابد.

وی ادامه داد: دانش آموزان باید در کنار کسب مهارت‌های علمی به آموزش مهارت‌های زندگی نیز برای تشکیل خانواده موفق و تربیت نسل آینده کشور توجه داشته باشند.

در پایان این آیین زنگ آغاز سال تحصیلی جدید با حضور نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، استاندار و برخی از مدیران استانی این استان نواخته شد.

استاندار و برخی از مدیران استانی استان مرکزی در پایان این آیین از نمایشگاه صنایع دستی دانش آموزان هنرستان ساعی شهرستان اراک بازدید کردند.

۲۸۰ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha