به گزارش ایرنا محمد وحیدی روز شنبه در آیین زنگ مهر و مقاومت در بجنورد اظهار داشت: در این میان خانواده ها نیز نقشی به مراتب مهمتر برای آگاهسازی فرزندان خود و مدیریت استفاده از فضای مجازی دارند.
وی گفت: بسیاری از دانش آموزان در خصوص استفاده از فضای مجازی سواد رسانه ای نداشته اند که بعضا از این ناحیه آسیب دیدند و اینک باید برای رفع آن آموزش های لازم ارایه شود.
وحیدی به آموزش اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی در سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش متعلق به همه است اگر در بخشی یا قسمتی غلفت شود این حوزه آسیب خواهد دید.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: فضای جامعه نباید از دو عنصر سلامت و امنیت دور باشد، زیرا اگر جامعه ای امنیت نداشته باشد اقتصاد و علم آن رشد نخواهد کرد.
وی افزود: اینک شبکه های مجازی و ماهواره ای زیادی در پی تضعیف ارزش ها و اعتقادات اسلامی و نابودی نظام اسلامی است.
وحیدی بر آگاهی بخشی معلمان و خانواده ها در خصوص دانش آموزان تاکید کرد و افزود: جوانان دارای انرژی، هیجان و توان بالا هستند اما باید مراقب باشیم که این توان در مسیر درست حرکت کند.
دیگر نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: آموزش مجازی حفره عمیقی در آموزش ایجاد کرد که باید به دنبال جبران آن باشیم زیراکه در غیر این صورت دچار مشکلاتی خواهیم شد.
سید محمد پاکمهر افزود: حتی باید آگاهی بخشی و آموزش درست استفاده کردن از فضای مجازی در قالب یک درس و برنامه آموزشی دانش آموزان و حتی دانشجویان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی ها این موضوع را ساده می انگارند در حالی که تربیت این قشر تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفته است.
۱۸۷ هزار و ۷۵ دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۹ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۷ هزار و ۱۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
نظر شما