داود شایقی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از محل تبصره ۱۸ تسهیلات ویژهای برای طرحهای اقتصادی ایجادی، توسعهای ، نیمهفعال و راکد پرداخت میشود تا امکان بازگشت آنها به چرخه تولید و افزایش اشتغالزایی فراهم آید.
وی با بیان اینکه طرحهای تولیدی بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری و حتی فرهنگی و ورزشی شامل تبصره ۱۸ هستند، افزود: دستگاههای اجرایی استان پیگیری لازم را برای طرحهای تولیدی و صنعتی انجام دهند تا شرایط مطلوب و امیدبخشی در این حوزه ایجاد شود.
شایقی ادامه داد: بانکهای عامل در پرداخت این تسهیلات با ابلاغ بخشنامهها و قوانین و مقررات بودجهای سالجاری شرایط مطلوبی را ایجاد میکنند تا سرمایهگذاران با دغدغه کمتر این منابع حمایتی را دریافت کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل با بیان اینکه طرحهای متعدد صنعتی، تولیدی و خدماتی در استان به عنوان پیشران مورد حمایت و پشتیبانی مالی دولت قرار میگیرkد، افزود: تعداد زیادی از این واحدهای صنعتی و تولیدی در بخش کشاورزی، صنعتی، گردشگری و حوزه حمل و نقل و همچنین آب و خاک در حال اجراست که در سال تولید دانش بنیان و اشتغالآفرین تلاش بر این است تا ضمن به نتیجه رسیدن این طرحها با جذب منابع ملی و استانی بتوان به توسعه و تقویت نهادهای موثر کمک کرد.
شایقی از تدوین طرح توسعه و اشتغال با هدف اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان در استان خبرداد و گفت: مقرر است سالانه این طرح در ۱۲۹ روستای استان اجرا شود.
وی اضافه کرد: بر اساس این طرح در هر روستا متناسب با ظرفیتهای موجود، طرحهای اشتغال در دستور کار قرار میگیرد ، همچنانکه تاکنون طرحهای قابل توجهی در زمینههای مختلف از قبیل تولید گیاهان دارویی، خوشههای فرش، پرورش طیور و طرحهای گردشگری در برخی از روستاهای استان اجرایی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با بیان اینکه اشتغالزایی در روستاها مورد تاکید دولت است، افزود: بر این اساس سال گذشته ۱۲۹ روستا در استان برای اشتغالزایی شناسایی شد و برای امسال نیز شناسایی همین تعداد روستا برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به تو نحوه زیع اعتبارات در استان بیان کرد: توزیع اعتبارات با تاکید استاندار اردبیل به تناسب ظرفیت هر شهرستان در شاخصهای تحولآفرین انجام میشود.
شایقی اظهار کرد: با ابلاغ بودجه ۱۴۰۱ جلسه شورای برنامهریزی استان و شهرستانها برگزار و توزیع اعتبارات به تناسب ظرفیتها، توانمندیها و شاخصهای توسعه هر منطقه انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: تکمیل زیرساختها بویژه در بخش راه، راهآهن، فرودگاه ، آب، برق و گاز در اولویت اصلی توزیع اعتبارات قرار دارد و در کنار آن پروژههای نیمهتمام با اولویت عمران و آبادانی شهرها و روستاها به اتمام میرسد.
نظر شما