ساختمان بیمارستان امام حسین(ع) تربت‌حیدریه ناایمن است

ساختمان تربت‌حیدریه- ایرنا- سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تربت‌حیدریه گفت: اکنون ساختمان بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان با وجود نوساز بودن، فاقد تاییدیه آتش‌نشانی است، لذا ناایمن و پرخطر محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عظیم چوپان روز چهارشنبه در آستانه هفتم مهر روز آتش‌نشانی و ایمنی در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر بین ۹۰ تا ۹۵ درصد ساختمان‌هایی که ساخت آنها به بیش از پنج سال قبل بر می‌گردد، یا نکات ایمنی را رعایت نکرده اند و یا فاقد تاییدیه سازمان آتش نشانی تربت حیدریه هستند، لذا پرخطر محسوب می شوند اما ساختمان بیمارستان امام حسین(ع) به رغم نوساز بودن، مورد تایید ما نیست.

وی خاطر نشان کرد: دلیل عمده پرخطر بودن ساختمان بیمارستان امام حسین(ع) آن است که نمایندگان ادواری مجلس شورای اسلامی در صدد بودند هر چه سریعتر طرح را افتتاح کنند و لذا به مکاتبات و هشدارهای ما توجه نمی‌کردند.

چوپان گفت: علاوه بر این اغلب ساختمان‌های اداری، مجتمع‌های پزشکی ساختمان‌های تجاری و حتی ساختمان مرکزی آتش‌نشانی و ساختمان شهرداری تربت‌حیدریه نیز پرخطر و ناایمن هستند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تربت‌حیدریه ادامه داد: همچنین هنوز بیمارستان‌های نهم دی و ارتش این شهرستان، نتوانسته‌اند تاییدیه‌های وزارت بهداشت را اخذ کنند، اما بیمارستان تامین اجتماعی رازی موارد ایمنی را رعایت کرده‌ است.

وی در بخش دیگری به بیان کمبودهای موجود آتش‌نشانی تربت‌حیدریه اشاره و اظهار کرد: از حیث تجهیزات اولیه در حد مطلوب هستیم و خرید کپسول‌های تنفسی، کلاه‌های ایمنی استاندارد و کمپرسور شارژ انجام شده است، اما در مجموع این تجهیزات ۲ طبقه ساختمان را بیشتر پاسخگو نیست و همکاران ما در هنگام آتش‌سوزی از طریق راهروها و راه پله‌ها برای اطفای حریق و نجات جان همشهریان با از خود گذشتگی خدمت می‌کنند.

چوپان با اشاره به  فقدان نردبان امداد و نجات ۲۶ تا ۳۲ متری در تربت حیدریه، گفت: اگر بنا باشد هم‌اکنون اقدام به خرید نردبان بشود، دستکم به  ۳۰۰ میلیارد ریال نیاز است که این رقم معادل یک دهم بودجه امسال شهرداری تربت‌حیدریه می‌باشد.
 
سرپرست آتش‌نشانی تربت‌حیدریه همچنین گفت: کمبود لباس ضد حریق، فرسوده و از رده خارج بودن بیشتر خودروهای آتش نشانی از دیگر چالشهای آتش نشانی تربت حیدریه است.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد: ظرف یک سال اخیر ۲۱ هزار و ۲۲۰ مورد تماس تلفنی داشتیم که از این میزان سه هزار و ۲۰۰ مورد مزاحمت تلفنی و ۲ مورد انتشار کلیپ فیک (دروغ) در فضای مجازی مواجه شدیم که برای شناسایی صاحبانش، با مراجع ذیربط مکاتبات انجام شد.

سرپرست آتش‌نشانی تربت‌حیدریه گفت: تماس‌های موثق منجر به انجام هزار و ۳۱ مورد خدمات امداد و نجات توسط همکاران ما شد که اطفای حریق، نجات حیوانات و صید مار، امداد و نجات و تصادفات، آزادسازی محبوس در خودرو یا منزل، بیرون آوردن اشیای حلقوی از انگشت،  آب گرفتگی و آبکشی در اثر بارندگی از منازل، در چاه افتادگی و نجات از ارتفاع و کوه بوده است.

وی همچنین گفت: این سازمان اکنون دارای سه ایستگاه عملیاتی، هشت دستگاه خودروی عملیاتی و ۲ دستگاه خودروی پشتیبانی و ۲۷ نیروی عملیاتی است.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha