حسینعلی خواجهمظفری روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون در ۶۷ هزار کارگاه گلستان، وقوع ۴۱ فقره حادثه ثبت شده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۸۰ نفر بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: سال گذشته در مجموع حدود ۷ هزار و ۵۰۰ فقره بازرسی از کارگاه های مختلف استان انجام شد که این عدد در سال جاری رشد محسوسی داشت.
وی ادامه داد: برخورد قاطع با کارگاه های ناایمن بدون اغماض در دستور کار قرار گرفته به طوری که مجموع واحدهای خطرآفرین پلمب شده امسال افرایش چشمگیری داشت.
خواجه مظفری گفت: سال گذشته ۱۲ کارگاه ناایمن در گلستان پلمب شده بود اما از ابتدای امسال تاکنون ۲۱ مورد کارگاه ناایمن به دستور مقام قضایی پلمب شد.
وی افزود: در سال گذشته ۱۸۰ فقره حادثه حین کار در گلستان به ثبت رسید که در این حوادث ۱۸ نفر جان خود را از دست دادند.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی گلستان افزود: از مجموع فوتی های حوادث کار، ۱۳ نفر معادل ۷۰ درصد جانباختگان را فعالان صنعت ساختمان تشکیل میدادند.
وی گفت: برای مدیریت و کنترل حوادث در محیط کار، علاوه بر اقدامات پژوهشی، فعالیت های آموزشی فراوانی ارائه شد که به عنوان نمونه حدود هزار نفر از مهندسان عمران و معماری و ۳۰۰ نفر از کارفرمایان در دوره های آموزشی ارتقای ایمنی شرکت کردند.
وی ادامه داد: فعالیتهای پرمخاطره در صنعت ساختمان مانند فعالیت در ارتفاع، گودبرداری، حفاری سبب افزایش آمار حادثهدیدگان این صنعت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: موقتی بودن حضور کارگران در صنعت ساختمان سبب شده تا مقوله آموزش در این بخش جدی دنبال نشود و کارفرمایان ارتقای سطح ایمنی و کم خطرسازی کارگاهها را یک هزینه زائد تلقی کنند در حالی که این امر یک سرمایهگذاری برای ارتقای بهرهوری در پروژههای ساختمانی محسوب میشود.
نظر شما