۱۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۴۲
کد خبرنگار: 3131
کد خبر: 84901882
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رنگ آبی به نقشه کرونایی خراسان شمالی بازگشت

۱۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۴۲
کد خبر: 84901882
رنگ آبی به نقشه کرونایی خراسان شمالی بازگشت

بجنورد- ایرنا- بر اساس آخرین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که اعلام شد که رنگ آبی بعد از حدود یکماه به نقشه کرونایی خراسان شمالی بازگشت.

به گزارش ایرنا، بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با ادامه روند کاهشی مبتلایان به بیماری کووید ۱۹، شهرستان شیروان از وضعیت زرد خارج و در رنگبندی آبی کرونایی قرار گرفت.

همچنین شهرستان های فاروج، مانه و سملقان و جاجرم از نارنجی به وضعیت زردکرونایی تغییر رنگ دادند.

شهرستان های بجنورد، اسفراین، گرمه و رازوجرگلان نیز در همان رنگبندی زرد کرونایی باقی ماندند.

وضعیت قرمز یا خیلی پرخطر به شرایطی اطلاق می‌شود که در یک شهر از هر ۱۰۰ هزار نفر، دست‌کم ۱۰ نفر روزانه به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شوند و نارنجی به معنای وضعیت پرخطر محسوب می شود که در این شرایط، آمار بستری روزانه بیشتر از ۶ نفر از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت باشد.
رنگ زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا به معنای خطر متوسط محسوب می‌شود، مناطقی که بین چهار تا ۶ نفر از میان هر یکصد هزار نفر بیمار کووید ۱۹ بستری به صورت روزانه داشته باشند، با  وضعیت زرد  تعریف می‌شوند.

بستری ۹۷ بیمار کووید ۱۹ در خراسان شمالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار داشت: با بستری ۲۴ بیمار کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، اینک ۹۷ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری و تحت مراقبت های بهداشتی قرار دارند.

دکتر سیدجواد پورنقی افزود: با ادامه روند کاهشی مبتلایان برای چندمین روز متوالی آمار فوتی های کرونایی استان نیز صفر شد.

وی با تشویق شهروندان به تزریق دُز یادآور، گفت: براساس آخرین آمارها حدود ۱۲ درصد جامعه هدف در استان دُز چهارم، ۶۰ درصد دُز سوم، ۸۸ درصد دُز دوم و ۹۷ درصد نیز دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

پورنقی اضافه کرد: اینک ۴۲۰ مرکز تجمیعی، پایگاه سلامت و خانه بهداشت تحت پوشش این دانشگاه پذیرای مردم برای تکمیل واکسیناسیون و تزریق دز یادآور هستند.

براساس اعلام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تا به امروز ۲ هزار و ۲۴۵ نفر قربانی داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha