مجید نسیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: استان اصفهان با برخورداری از انواع صنایع بزرگ و کوچک می تواند نقش بسزایی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در بخش حرفه و مهارت آموزی ایفا کند.
وی ادامه داد: با احداث مدارس فنی و هنرستان ها در جوار صنایع باید از این داشته های با ارزش بهره برد و متخصصان فنی و حرفه ای پرورش داد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان با اشاره به اهمیت مهارت آموزی اضافه کرد: این امر به اشتغالزایی و رونق اقتصادی منجر خواهد شد و پیشرفت صنایع را نیز در پی خواهد داشت.
نسیمی اظهار داشت: توسعه کمی و کیفی هنرستان ها از جمله نیازهای استان و کشور است و اصفهان میتواند در آموزش مهارت های فنی الگویی برای سایر استان ها باشد.
وی تصریح کرد: استفاده از صنایع بزرگ استان و شهرک های صنعتی در شهرستان های مختلف برای آموزش های مهارتی ضروری است و باید به عنوان یک راهبرد اساسی مد نظر قرار گیرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان افزود: در زمان حاضر براساس تفاهم نامه منعقد شده برای ساخت ۳۲ هنرستان در جوار واحدهای صنعتی، عملیات اجرایی ساخت حدود نیمی از آنها آغاز شده است.
حدود یک میلیون دانش آموز در اصفهان در بیش از ۶ هزار واحد تحصیلی مشغول به تحصیل هستند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، حدود ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال، صنعتیترین استان کشور بشمار میرود.
نظر شما