اغتشاش گران در پوشش واکنش به این حادثه در خیابان های شهرها ناامنی ایجاد کردند، قرآن، مسجد، حسینیه، آمبولانس و بانک را به آتش کشیدند همزمان با این اغتشاشات رسانه های بیگانه نیز با نشر اکاذیب و تحریک به اعمال خشونت آمیز در صدد ضربه به مردم و نظام اسلامی بودند.
در روزهایی که گذشت، اغتشاش و آشوب با گزاره های شبه حقوقی و ترفندهای حقوق بشری به گونه ای بازنمایی شد که گویی هیچ اتفاق غیر طبیعی رخ نداده و اغتشاش و آشوب با اعتراض قانونی و در چارچوب حقوق عمومی هیچ تفاوتی ندارد. این در حالیست که اگر در قالب مدنیت و فعالیت مدنی مسئله فوت مرحوم امینی دنبال و نتایج تحقیقات قضایی و پزشکی قانونی محترم شمرده شود بی شک نتایج حق مدارانه تری به دست خواهد آمد.
در این ماجرا آنچه بیش از هر چیز به چشم می آید، بهره مندی سلبریتی ها و چهره های مشهور از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، فعالیت های وارونه سازی واقعیت ها توسط انبوهی از رسانه های مخالف و وابسته به بیگانگان و تحریک احساسی جوانان و نوجوانان برای تخریب و انهدام شان اجتماعی و شاکله وحدت عمومی ملت ایران است. این سه ضلع تاکنون مدنیت و بهره مندی از قوانین و حقوق مدنی در رسیدگی به فاجعه مرگ مهسا امینی را تحت الشعاع قرار داده است .
در این میان لزوم توجه به اضلاع اغتشاشات اخیر و حفظ یگانگی و یکپارچگی ملی خصوصا پس از خط و نشان کشیدن های جریان ها و احزاب جدایی طلب و تجزیه خواه شرق و غرب کشور ضروری به نظر می رسد. سابقه چهل و سه ساله انقلاب اسلامی و حتی بیشتر از آن نشان داده است که این گروه ها در صدد فرصت اند تا از آب گل آلوده آشوب ها ما هی شان را صید کنند.
شکی نیست تلاش و برنامه ریزی های دشمنان برای ضربه زدن به مردم و نظام اسلامی این بار نیز راه به جایی نخواهد برد و ایران اسلامی قدرتمند با اتکا به قدرت لایزال الهی و با حمایت مردم مومن و فداکار به پیشرفت های خود در حوزه های مختلف ادامه خواهد داد.
نظر شما