به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدرضا فاطمی امین شامگاه جمعه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران افزود: ظرفیتهای اقتصادی و تولیدی مازندران ممتاز است که باید با حمایت همهجانبه از بنگاههای اقتصادی این منابع استان بیش از پیش شکوفا شود.
وی خاطر نشان کرد: مازندران با توجه به جایگاه ویژه اقتصادی و منطقه ای، کریدور مطمئن ایران برای برقراری ارتباط با کشورهای منطقه است و این استان می تواند با تکیه بر استعدادهای منطقهای و حمایت های ملی از ظرفیت صادراتی مطلوبی برخوردار باشد.
وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت: استفاده بهینه از ظرفیت معادن با حفظ مسائل زیست محیطی در مازندران در دستور کار است و در صورت رفع موانع اداری این ظرفیت ها میتوانند منشا تحولات اقتصادی کلان در این استان باشد.
فاطمی امین تصریح کرد: حذف کاغذبازی های اداری و حمایت بی حد و حصر از بنگاههای اقتصادی را وظیفه خود می دانیم و دولت سیزدهم به معنای واقعی در خدمت مردم است.
وی با بیان این که، هیات دولت نگاه ویژه ای به استان مازندران دارد، اضافه کرد: طبق بررسی ها مازندران در سفرهای استانی رئیس جمهور در میان دیگر استان های کشور بیشترین اعتبارات را دریافت کرده است.
به گزارش ایرنا، سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت معدن و تجارت امروز جمعه به منظور بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی و تولیدی و دیدار با فعالان اقتصادی در قالب سفر کاری یک روزه وارد استان مازندران شد.
وی پس از ورود به استان مازندران در شهرستان آمل مورد استقبال مسئولان محلی قرار گرفت.
وزیر صمت پس از ورود به شهرستان آمل به زیارت امامزاده ابراهیم(ع) رفت و در جوار بارگاه این امامزاده عظیم الشان به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
فاطمی امین همچنین با حضور در شرکت فرآوردههای لبنی کاله در آمل، شرکت آب بند در بابل ، نساجی مازندران در قائمشهر، صنایع چوب و کاغذ و فولاد ایرانیان و آرین سینا در ساری از بخشهای مختلف این واحدهای تولیدی و صنعتی بازدید کرد.
نشست با فعالان اقتصادی مازندران در استانداری پایان بخش سفر استانی و یک روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت به مازندران بود.
حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.
نظر شما