۵.۷ میلیارد تومان جریمه متخلفان طی ۶ ماه در شاهرود وصول شد

شاهرود - ایرنا - رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود گفت: پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از جریمه متخلفان در بخش‌های کالا و خدمات، بهداشت دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز طی ۶ ماهه نخست امسال در این شهرستان وصول شد.

حسین سعدالدین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ۶ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیارد و ۳۱۵ میلیون تومان از جریمه متخلفان وصول شده بود.  

وی با بیان اینکه درج نکردن قیمت با ۴۵۷ پرونده و گران‌فروشی با ۴۲۶ پرونده بیشترین تخلف اصناف شاهرود طی ۶ ماهه نخست امسال بود، ادامه داد: کم‌فروشی و تقلب با ۲۷۶ پرونده، رعایت نکردن بهداشت ۱۱۵ پرونده و احتکار با ۶۱ پرونده در رتبه‌های دیگر تخلف اصناف در شاهرود بود.

این مسوول با اشاره به اینکه نیمه نخست امسال یک‌هزار ۹۰۸ پرونده وارد تعزیرات حکومتی شاهرود شد، اظهار داشت: کارشناسان این اداره با ۳۸ پرونده موجود از سال قبل در مجموع به یک‌هزار و ۹۶۴ پرونده رسیدگی کردند.

سعدالدین با بیان اینکه یک‌هزار و ۸۸۸ پرونده تا پایان شهریور ماه مختومه و رای صادر شد، ادامه داد: بررسی و صدور رای ۳۸ پرونده باقیمانده در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه این پرونده‌ها شامل کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان، قاچاق کالا و ارز بود، ابراز داشت: در بخش کالا و خدمات به یک‌هزار و ۵۵۵ پرونده وارده رسیدگی و پس از صدور حکم مختومه شد.

تمامی ۱۳۵ پرونده بخش بهداشت، دارو و درمان رسیدگی شد

رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود اظهار داشت: در بخش بهداشت، دارو و درمان نیز تمامی ۱۳۵ پرونده وارده رسیدگی و رای صادر شد.

وی با بیان اینکه در بخش قاچاق کالا و ارز ۵۱ پرونده از سال گذشته رسیدگی و رای صادر شد، ادامه داد: طی ۶ ماهه نخست امسال ۲۱۸ پرونده در بخش قاچاق کالا و خدمات به تعزیرات حکومتی شاهرود وارد و برای ۱۴۷ پرونده رای صادر شد.

سعدالدین با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های وارده ۶ ماهه نخست امسال به نسبت سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش داشت، افزود: امسال یک‌هزار و ۹۰۸ پرونده و سال گذشته در همین بازه زمانی یک‌هزار و ۳۲۱ پرونده به تعزیرات حکومتی شاهرود وارد شد.

وی تصریح کرد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های بخش کالا و خدمات ۹ روز، بهداشت، دارو و درمان سه روز و قاچاق کالا و ارز ۷۲ روز بود.

عملکرد اجرای احکام طی ۶ ماه نخست امسال 

رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود به آمار عملکرد اجرای احکام در نیمه نخست امسال اشاره کرد و گفت: امسال یک‌هزار و ۲۴۵ پرونده به اجرای احکام این اداره وارد شد که با ۴۳ پرونده موجود از سال قبل در مجموع یک‌هزار و ۲۲۷ پرونده رسیدگی و مختومه شد.

وی، میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ها در اجرای احکام تعزیرات حکومتی شاهرود را حدود ۱۵ روز خواند و افزود: میانگین رسیدگی به پرونده‌ها در بخش کالا و خدمات ۱۲ روز، بهداشت، دارو و درمان ۱۲ روز و قاچاق کالا و خدمات ۲۰ روز بود.

سعدالدین ادامه داد: محکومیت غیرنقدی متخلفان شامل ضبط کالا به نفع دولت ۱۸۳ مورد، معدوم‌سازی کالا ۱۵۹ مورد، نصب بنر و پارچه تعزیراتی ۹۹ مورد، الزام به عرضه کالا در شبکه ۷۸ مورد و پلمب واحد صنفی ۱۹ مورد بود.

به گزارش ایرنا، شهرستان شاهرود دارای بیش از ۹هزار واحد صنفی دارای پروانه است که زیرمجموعه ۳۴ اتحادیه به فعالیت می‌پردازند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha