گفتمان انقلاب اسلامی و اشاعه آن برای دشمنان خطرآفرین است

سنندج- ایرنا- مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: گفتمان انقلاب اسلامی و اشاعه آن برای دشمنان خطر آفرین است لذا آنان می خواهند ازهر طریقی به این نظام و کشور ضربه وارد کنند.

به گزارش ایرنا، سید مجتبی هاشمی روز سه شنبه درنشست شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: چون ایران اسلامی در معادلات جهانی نقش آفرین است، دشمنان می خواهند برای کشور ایجاد هزینه کنند لذا باید استوار و محکم در کنار نظام اسلامی باشیم.

وی با اشاره به وقایع روزهای اخیر و پیش بینی صاحب نظران در این زمینه گفت: آموزش و پرورش به عنوان دستگاه اجرایی که راهبری تربیت را بر عهده دارد، نیازمند حمایت لایه های گوناگون است تا ارزش های والای اسلامی به نسل آینده ساز منتقل شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در دامه به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب و سهم آموزش و پرورش در اجرایی کردن رهنمودهای رهبری مرتبط با عرصه تعلیم و تربیت اشاره و اضافه کرد: مهمترین راهکار و اولویت ما در شرایط حاکم این است که توانمندی خود را با ارائه خدمت بیشتر به مردم نشان دهیم.

هاشمی با بیان اینکه هدف دولت نیز توجه به مردم است، اظهار داشت: انتظار این است که با همین نگاه و رویکرد، حلال و گره گشای مشکلات مردم باشیم.

وی یکی از اقدامات وزارت آموزش و پرورش را تحلیل و رصد مستمر وضعیت استان ها در موضوعات مختلف اعلام کرد و گفت: رفع مشکلات خاص در استان کردستان نیازمند اتخاذ تدابیر لازم بوده و اشراف به مسائل، قدرت بازدارنده است.

دشمن با سواستفاده از فضای موجود، نسل جوان را نشانه گرفته است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه با اشاره به وقوع اتفاقات اخیر و تلاش دشمنان نظام برای ایجاد اغتشاش و هنجار شکنی در جامعه و ورود به ساحت مقدس مدارس و کشاندن دانش آموزان به این عرصه و تبعات ناشی از آن، گفت: آنان سعی می کنند با سو استفاده از فضای موجود، نسل جوان را به این سمت هدایت کنند.

هاشم ناظمی جلال انسجام درون، یکصدایی در مجموعه، بهره گیری از ظرفیت های درون و برون سازمانی و تبیین و توجیه را بخشی از اقدامات استان در راستای مدیریت موضوع اعلام کرد.

وی با بیان اینکه تمام معاونت‌ها در این نهاد در روزهای اخیر پای کار بودند و انتظار می رود که پیگیری‌های لازم به منظور رصد امور تداوم داشته باشد، اظهار داشت: بی شک دانش آموزان و فرهنگیان متعهد متوجه دام دشمنان شده اند و اجازه نخواهند داد که بد خواهان نظام از ساحت مقدس علم و مدارس در جهت اهداف خود استفاده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در ادامه گزارشی از آغاز سال تحصیلی در مدارس استان در مهر ماه ۱۴۰۱ ارائه کرد و گفت: سازماندهی بیش از ۳۲۰ هزار دانش آموز، ثبت سفارش کتاب‌های درسی، کلاس بندی، ساماندهی فضا، نیروی انسانی و تجهیزات، مجموعه اقداماتی بود که در تابستان امسال تحت عنوان پروژه مهر به منظور آماده سازی مدارس برای بازگشایی پیگیری و به سرانجام رسید.

استان کردستان ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha