به گزارش ایرنا، «حسین مرادیوحدت»، روز چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه در مجموع در سال گذشته ۲ هزار و ۷۷ معامله دولتی در سامانه ستاد به ثبت رسید، افزود: در راستای نظارت بر این امر بازرسان این اداره کل علاوه بر ۸۹۰ مورد حضور فیزیکی برای نظارت بر کمیسیون معاملات دستگاه های اجرایی استان، ۳۸۵ فقره تذکر نیز بر نوع معاملات در این سامانه در استان داشته اند.
وی با بیان اینکه همه معاملات بزرگ و متوسط دستگاه های اجرایی باید در این سامانه به ثبت برسد، گفت: عمده تخلفات انجام شده در این راستا نقص در مدارک، نحوه ارزیابی و تقلب بوده است.
ثبت بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مورد شکایت در سامانههای گزارشگران فساد
مدیرکل بازرسی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به فعالیت سامانه های رسیدگی به شکایات نیز گفت: سامانه گزارشگران فساد، سایت سازمان بازرسی bazresi.ir و سامانه تلفنی ۱۳۶ از مهمترین راه های ارتباطی با سازمان است که افراد بدون حضور فیزیکی از طریق سایت به صورت بانام و بینام می توانند وارد سامانه شده و نسبت به ثبت شکایت خود اقدام کنند.
مرادیوحدت، افزود: پس از ثبت موفق شکایت، کد رهگیری به افراد داده میشود و امکان رهگیری برای شاکی فراهم می گردد همچنین در صورت بایگانی شدن شکایت پیامکی به شاکی ارسال و مهلت اعتراض به افراد داده میشود که در صورت تشخیص به نظر دستگاه اجرایی یا سازمان می توانند اعتراض کند.
وی میانگین رسیدگی به این شکایات را حداکثر ۲ ماه اعلام کرد و یادآور شد: در همین راستا در سال گذشته ۲ هزار و ۴۰۶ فقره شکایت به ثبت رسید که از این تعداد ۲ هزار و ۷۸ فقره مورد رسیدگی قرار گرفت، ۳۰۹ فقره در حال جریان بوده و ۱۹ مورد نیز منجر به تشکیل پرونده شد.
۱۰۸ پرونده بازرسی امسال در استان تعریف شد
مرادیوحدت در ادامه این نشست خبری با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور بر اساس اصل ۱۷۴ قانون اساسی وظیفه نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین را بر عهده دارد افزود: در سال جاری ۱۰۸ و در سال گذشته ۱۶۹ فقره پرونده در استان برای رسیدگی تعریف شده است.
وی حمایت از تولید و سرمایه گذاری، پیشگیری از جرائم و تخلفات در محیط های اداری، حفظ و صیانت از مدیران سالم، شجاع و ریسک پذیر، شناسایی بسترهای فسادزا، مبارزه قاطع و جدی با فساد، برخورد با ترک فعلها و حفظ و صیانت از بیت المال و حقوق دولتی را از مهمترین ماموریت های سازمان بازرسی عنوان کرد.
مرادیوحدت گفت: براساس تلاش بازرسان سازمان بازرسی استان در سال گذشته، ۴۸۲ هکتار از اراضی ملی تصرف شده خلع ید و اختلاس در شبکه بانکی به میزان ۵۰ میلیارد ریال و تخلف در ثبت سفارش با ارز دولتی به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال کشف شد.
مدیرکل بازرسی استان کرمانشاه با اشاره به صدور نامهها و گزارشهای هشداری برای دستگاههایی که از مسیر اصلی و فرآیند صحیح منحرف میشوند، اضافه کرد: در سال گذشته ۲۲ فقره از ابتدای امسال تاکنون نیز ۱۷ فقره نامه هشداری برای دستگاه های دولتی در استان صادر شده است.
وی افزود: علاوه بر این امسال ۲۹ فقره بازرسی برنامه ای و ۷۹ فقره بازرسی موردی نیز در استان انجام پذیرفته است.
هشت مصوبه دستگاه های اجرایی ابطال شده است
مرادیوحدت، با بیان اینکه هم اینک ۳۳۰ دستگاه اجرایی و دولتی استان تحت نظارت سازمان بازرسی قرار دارند، افزود: در سال گذشته بازرسی های انجام شده از دستگاه های اجرایی کرمانشاه منجر به ارائه ۲۶۹ فقره گزارش شد که از این تعداد هشت مصوبه ابطال، ۱۳۲ فقره منجر به ارایه گزارش اصلاح امور، ۵۳۳ فقره پیشنهاد، ۲۰ فقره گزارش کیفری و ۱۱۳ مورد نیز منجر به گزارش تخلف اداری شده است.
وی تاکید کرد: امسال نیز تاکنون ۱۴ مورد درخواست ابطال مصوبه در استان مطرح شده است.
وی یادآور شد: امسال سازمان بازرسی به عنوان عالیترین نهاد نظارتی کشور، اصلاح نظام برنامهریزی را در دستور کار قرار داده که بر همین اساس رویکرد نظارت از موضوع محوری به به شکل مسئله محوری انجام میشود.
به گزارش ایرنا، سازمان بازرسی کل کشور یکی از دستگاه های قوه قضائیه است که به منظور اجرای اصل ۱۷۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است، این سازمان در ۱۹ مهر سال ۱۳۶۰ تشکیل شده است.
نظر شما