وزیر دفاع آمریکا:حملات روسیه اراده اوکراین و متحدان را قوی‌تر می‌کند

تهران - ایرنا - لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در نشست وزیران دفاع ناتو گفت که حملات موشکی روسیه به اوکراین تنها موجب تقویت اراده این کشور و هم پیمانانش و همبستگی بیشتر جامعه جهانی برای حمایت از تلاش های نظامی اوکراین برای دفاع از خود می شود.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ آستین در آغاز نشست ناتو در باره بحران اوکراین در مقر این سازمان نظامی غربی در بروکسل با حضور وزیر دفاع این کشور، با ستایش از دستاوردها و پیشروی های اوکراین از سپتامبر، آنها را غیرعادی خواند که روند جنگ را تغییر داده اند.

رئیس پنتاگون افزود: با اینکه این پیروزی ها به نظامیان شجاع اوکراین تعلق دارد، اما تلاش های گروه تماس برای کمک های امنیتی، آموزش و پشتیبابی به اوکراین،  اهمیت بسیاری داشته است.

وی مدعی شد که حملات روسیه به اوکراین، شرارت و ستمکاری این جنگ را آشکار کرده است.

ینس استولتنبرگ دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز چهارشنبه طی نشستی با اعضای این سازمان، بر حفظ امنیت هوایی اوکراین در مقابل حملات موشکی روسیه تاکید کرد.

استولتنبرگ در آغاز نشست متحدان اوکراین درباره ارسال تسلیحات به این کشور گفت: ما درباره چگونگی افزایش حمایت از اوکراین بررسی خواهیم کرد ولی در شرایط کنونی اولویت با دفاع هوایی بیشتر برای اوکراین خواهد بود. حامیان غربی اوکراین به دنبال تضمین امنیت هوایی بیشتر برای کی‌یف در مقابل حملات موشکی روسیه هستند و دفاع در مقابل موشک‌های روسیه اولویت اصلی ناتو برای کمک به اوکراین است.

تارنمای آمریکایی «برکینگ دیفنس» (breakingdefense) به نقل از یک مقام ارشد پنتاگون نوشت: فروش تسلیحات نظامی آمریکا نسبت به سال گذشته میلادی افزایش یافت و واشنگتن در سال مالی ۲۰۲۲، ۵۰ میلیارد دلار اسلحه به سایر کشورهای جهان فروخته است.

این تارنما با بیان اینکه ترس کشورهای اروپایی از جنگ اوکراین یکی از عوامل افزایش فروش تسلیحات آمریکایی به شمار می رود نوشت: جیمز هرش (James Hursch) ، مدیر آژانس همکاری امنیت دفاعی (DSCA)، وابسته به پنتاگون، گفت: می‌توان گفت که آمریکا از افزایش فروش سلاح بهره مند شده و روند افزایش فروش تسلیحات آمریکایی به نظر طی سه سال آینده یا بیشتر ادامه خواهد داشت اما با چه شیبی مشخص نیست.

تارنمای این رسانه آمریکایی نوشت: فروش تسلیحات نظامی آمریکا به متحدان و شرکای واشنگتن در سال مالی ۲۰۲۲ درمجموع حدود ۵۰ میلیارد دلار اعلام شد که این مبلغ نسبت سال گذشته میلادی که ۳۵ میلیارد دلار بود، جهش یافته است.

این مقام ارشد پنتاگون در «کنفرانس انجمن ارتش آمریکا» (AUSA) با اعلام این مطلب گفت که افزایش قراردادهای فروش نظامی خارجی در سال ۲۰۲۲ میلادی که توسط وزارت امور خارجه آمریکا تأیید شده، تقریباً ۱۵ میلیارد دلار بیش از کل سال مالی ۲۰۲۱ و  پیش از فروکش کردن همه گیری کووید-۱۹ بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha