به گزارش ایرنا، لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور طی سال جاری، روز ششم مهرماه در حالی شروع شد که ۱۴ تیم برای حضور در این رقابتها اعلام آمادگی کرده بودند و شهرداری ارومیه هم از جمله اینها بود.
تیم والیبال شهرداری ارومیه از حدود ۱۰ سال پیش به صورت مستمر در رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور حضور دارد، اما اوایل امسال با خبری مبنی بر پایان تیمداری شهرداری ارومیه، انحلال این باشگاه اطلاع رسانی شد تا یکی از مهمترین ظرفیتهای ورزشی شهر ارومیه در هالهای از بود یا نبود فرو رود.
در ایام بهار امسال، بارها موضوع کنار کشیدن شهرداری ارومیه از لیگ برتر والیبال به خاطر مشکلات قانونی در رسانهها منعکس شد که این امر، مشتاقان بی شمار این رشته ورزشی را در پایتخت والیبال آسیا، نگران کرد.
همه این موارد و البته بدهی باشگاه شهرداری ارومیه به بازیکنان داخلی و خارجی موجب شد تا سازمان لیگ، در اواخر مرداد امسال از کنار گذاشته شدن باشگاه شهرداری ارومیه از لیگ برتر خبر داده و این را در اطلاعیهای اعلام کند.
البته پس از آن، با رایزنیها و اختصاص اعتبار ویژه برای تسویه حساب باشگاه شهرداری ارومیه با بازیکنان، امکان حضور تیم والیبال شهرداری در لیگ برتر مجددا فراهم شد ولی به نظر میرسید خیلی دیر شده و امکان حضور قوی در لیگ از دست رفته است.
یکی از مهمترین مواردی که نشان میداد، تیم شهرداری ارومیه امسال نمیتواند با قدرت در لیگ حاضر شود، انتخاب دیرهنگام سرمربی این تیم بود؛ در حالیکه مسابقات قرار بود اوایل مهر آغاز شود، سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه فقط یک ماه مانده به مسابقات انتخاب شد.
هر چند جهانگیر سیدعباسی، سرمربی جدید تیم والیبال شهرداری ارومیه در سالهای ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴، تیم شهرداری ارومیه را دوم و سوم لیگ برتر کرده بود، ولی اضافه شدن دیرهنگام به تیم، به خودی خود میتوانست مشکلی اساسی در راه اجرای برنامههای تاکتیکی ایجاد کند.
«سیدعباسی» خود در مصاحبهای، این موارد را متذکر شده و گفته بود که به دلیل دیر بسته شدن تیم شهرداری ارومیه یکی از سختترین سالها را تجربه میکنیم.
البته او گفته بود: با توجه به از دست دادن زمان و هدف و سیاستگذاری باشگاه به استفاده از گزینههای توانمند بومی، تلاش داریم حداقل از لیست ۱۸ نفره برای جذب بازیکنان، ۱۰ نفر را از بازیکنان جوان بومی انتخاب کنیم.
او اضافه کرده بود که باشگاه هنوز سه مرحله سخت دارد که به غیر از جذب بازیکن و شروع تمرینات، چارهای نداریم که زمان از دست رفته را در کوتاهترین راه ممکن جبران کنیم.
با توجه به این مشکلات، انتظار میرفت که تیم شهرداری ارومیه در لیگ برتر امسال، حداقل خوب آغاز نکند و همین انتظار هم عملی شد و شهرداری ارومیه علاوه بر تعویق مسابقه نخست، در ۲ مسابقه دوم و سوم هم راه به جایی نبرد و از هرکدام از تیمهای نه چندان قوی گیتی پسند اصفهان و مس رفسنجان فقط یک ست گرفت و ۶ ست را واگذار کرد؛ نتایجی که فقط گنبد از آن بدتر بود و شهرداری ارومیه را در رده سیزدهم لیگ ۱۴ تیمی جای داد.
شهرداری ارومیه در بازی نخست مقابل گیتی پسند اصفهان قرار گرفت و با نتیجه سه بر یک، بازی را واگذار کرد؛ این تیم در حالیکه ۲ ست اول و دوم را از دست داده بود، در ست سوم پیروز شد ولی امیدواری شاگردان سیدعباسی فقط یک ست به طول انجامید و آنها در ست چهارم بازی را به گیتی پسند تازه لیگ برتری شده واگذار کردند.
در بازی دوم هم که در رفسنجان مقابل این تیم قعر جدولی (تا پیش از این دیدار) برگزار شد، شهرداری ارومیه بازهم فقط ست سوم را از آن خود کرد و در ستهای اول، دوم و چهارم از رقیب نه چندان قوی خود شکست خورد.
البته این شکست آمارهای دیگری هم داشت و شهرداری ارومیه در ست نخست تنها توانست ۱۳ امتیاز به دست آورد که آمار خوشایندی برای والیبال ارومیه نیست.
هر چند ۲ بازی ابتدایی را نمیتوان ملاکی برای کل فصل دانست ولی باید در نظر داشت که شهرداری ارومیه هنوز بازیهای خود با تیمهای قدرتمندی نظیر فولاد سیرجان، پیکان، هورسان و حتی هراز آمل و شهداب یزد را برگزار نکرده و با توجه به وضعیت نامناسب تیم، احتمالا امسال نتواند در جمع مدعیان ظاهر شود.
البته امیدواریها همیشه در ورزش به ویژه رشته ورزشی والیبال و شهر والیبال خیز ارومیه وجود دارد ولی باید در نظر داشت وجود تیم قوی در طول لیگ، به دوره پیش فصل، آمادگیهای روحی روانی بازیکنان، بدنسازی مناسب و مرور مناسب تاکتیکها در دوره پیش از آغاز لیگ باز میگردد و نباید انتظارها از این تیم که استخوان بندی مناسب پیش از فصل نداشته، بالا باشد.
نظر شما